Het bruilofts diner

Bruiloft Bunzlau Castle

Afgelopen zomer trouwden Geert en Madelief. Op de grote dag dineerden zij met tachtig familieleden en vrienden aan lange tafels. Lichtjes, witte vlaggetjes tussen de bomen en het servies van Bunzlau Castle maakten het plaatje compleet.

Foto Bruiloft Bunzlau Castle
Foto Bruiloft Bunzlau Castle
Foto Bruiloft Bunzlau Castle
Foto Bruiloft Bunzlau Castle

Het bruiloftsdiner

We wilden gezelligheid, lang tafelen en ontmoeting met familie en vrienden in een mooie setting. Het zag er uiteindelijk zo fantastisch uit met het servies van Bunzlau Castle, dat onze gasten foto’s stonden te maken voor ze aanschoven. Ze waren echt onder de indruk.

Het creëerde heel erg de sfeer die we wilde neerzetten. De veelkleurigheid van alle verschillende decors paste perfect bij de diverse hapjes waar het diner uit bestond.

Ik kreeg er echt een beetje een Italiaans gevoel bij.

Het paste goed bij de relaxtheid van de dag. van tevoren was er tegen me gezegd: door alle spanning en adrenaline krijg je waarschijnlijk geen hap door je keel, maar ik heb echt enorm zitten eten. er hing een ontspannen sfeer en het diner en de setting zagen er gewoon ontzettend uitnodigend uit.

Foto Bruiloft Bunzlau Castle
Foto Bruiloft Bunzlau Castle

Wedding film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Door op Ok te klikken, geef je aan dat je dat goed vindt. Meer informatie.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten