Gratis verzending vanaf €50,-

Resultaat 1–20 van de 2506 resultaten wordt getoond

Handgemaakt servies

Alles voor een compleet servies in je eigen stijl vindt je bij Bunzlau Castle. Met meer dan 40 verschillende decoren kun je altijd een eigen combinatie maken. Het handgemaakt servies van Bunzlau Castle is van een hoge kwaliteit en gemaakt om generaties lang mee te gaan. Bekijk hieronder de verschillende vormen en kies dan het decor.

Borden
Borden
Mokken
Mokken
Ovenschalen
Ovenschalen
Theepotten
Theepotten
Kommen
Kommen
Diversen
Diversen

Populaire producten

Bunzlau Castle servies

Al meer dan 200 jaar wordt het Pools servies gemaakt. Elke item zoals mokbord, ovenschaal wordt door gepassioneerde professionals met de hand gestempeld in Polen. Het Bunzlau Castle servies is van een hele hoge kwaliteit en is gemaakt om generaties mee te gaan. Met meer dan 2000 verschillende producten is er voor iedereen een unieke collectie te verzamelen.

Meer dan 42 decoren

Kenmerkend voor het Bunzlau Castle servies zijn de verschillende decoren. Elk jaar worden er nieuwe decoren geintroduceerd en aan de collectie toegeveogd. De decoren passen naadloos bij elkaar en daarom moedigen we je aan om je eigen servies samen te stellen.

Servies kopen

Nadat het servies besteld is gaan wij direct voor je aan de slag. In ons magazijn waar alle producten op voorraad liggen wordt je bestelling gepakt en daarna op een veilige manier verpakt. DHL bezorgt de bestelling thuis of bij een afhaalpunt. Heb je vragen over de levering neem dan contact met ons op.

Servies vaatwasser bestendig

Met het servies van Bunzlau Castle kun je er vanuit gaan dat het servies ook mooi blijft na gebruik in de vaatwasser. Alle producten zowel de mokken, borden en grote ovenschaal zijn op dezelfde manier gemaakt en daarom geschikt voor de vaatwasser, oven, magnetron en zelfs de vriezer.

Geschikt voor de horeca

Omdat het handgemaakte servies van Bunzlau Castle zo sterk is kan het heel goed worden gebruikt in de horeca. Veel restaurants gebruiken de schalen en borden dagelijks en laten hun gasten genieten van een heerlijk gerecht op een prachtig gedecoreerd bord. We komen graag met je in contact wanneer er intresse is om het servies voor de horeca te gebruiken.

Bunzlau Caslte Instagram

Bekijk alle producten