Kerstpakket

Update 20-12-2018

Wat veel bijzondere reacties mochten wij ontvangen afgelopen dagen. We leven dan ook met jullie mee. Wij mogen 3 keer een kerstpakket wegegeven. Iedereen wensen wij mooie feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar.

 

De volgende drie mensen ontvangen voor kerst een prachtig kerstpakket:

 • Adriaan Blindenbach wil graag zijn vrouw verrassen.
 • Anne van Neer wil graag haar stiefmoeder verrassen.
 • Nel Bregman wil graag haar dochter verrassen.

 

Bij Bunzlau Castle kunnen we ons echt verheugen op de kerst met alle gezelligheid die daarbij hoort. De schemering die al ruim voor de avondmaaltijd begint, de geur van winterse soepen, een knapperend haardvuurtje om je lekker bij op te warmen en de knusheid van het bij elkaar zijn. Wij genieten van deze heerlijke momenten.

Tijdens de kerst kijken wij naar elkaar om en genieten wij van een mooi gedekte tafel. Helaas is dit voor sommige mensen minder vanzelfsprekend. Daarom stellen wij als Bunzlau Castle 3 keer een mooi kerstpakket ter beschikking. Speciaal voor diegene die jij een hart onder de riem wil steken tijdens de feestdagen.

Wat moet je doen:

Laat hieronder in een reactie weten wie jij met een kerstpakket wilt verrassen en waarom.

Donderdag 20 december laten wij op deze pagina weten wie van de inzendingen een kerstpakket gaat ontvangen.

330 thoughts on “Kerstpakket

 1. erectile massage rochester ny says:

  solutions erectile dysfunction
  erectile function trial offers in sarasota fl

 2. erectile function healthy dads healthy kids says:

  erectile pills online india
  can erectile dysfunction be corrected

 3. online doctor erectile dysfunction says:

  can erectile dysfunction go away
  topical erectile dysfunction

 4. cheapest erectile dysfunction pill comparison says:

  erectile growing foods
  erectile injection therapy plan

 5. Wendy Nijhuis says:

  Voor mijn man. Die veel ballen in de lucht moet houden op dit moment. Mijn grote steun.

 6. Lydia de Gier says:

  Lieve mensen van Bunzlau
  Verassen betekent zoiets als cremeren.
  Verrassen is met dubbel r.
  Dat is toch wat jullie bedoelen .
  Groetjes

 7. Adriana says:

  Ik zou dit pakket graag tijdens de kerstdagen cadeau willen geven aan mijn lieve moeder. Een rots in de branding met een warm hart voor haar kinderen en kleinkinderen. Vaak cijfert ze haar zelf weg om een ander het beste mee te geven. Dit cadeau zou een blijk van waardering en is een mooi gebaar om haar in het zonnetje te zetten deze Kerst!

 8. Katja says:

  Wat een prachtige actie! Jammer genoeg ben ik een dag te laat, maar ik had het graag gegund aan mijn lieve man en aan mezelf. We hebben een nogal spannend jaar achter de rug, omdat ik op mijn 1e vakantiedag deze zomer, te horen kreeg dat ik kanker had.
  Gelukkig ben ik geopereerd en heel goed hersteld na de operatie, en ziet het ernaar uit dat ik helemaal kankervrij ben. Maar we hebben nog nooit zo veel samen gelachen, gehuild en geknuffeld als dit jaar. Hij was er altijd voor me, en daar ben ik nog steeds zó blij mee… Vandaar gun ik het ons!

  • Anne van Neer says:

   Haha ik dacht hetzelfde betreft de gegeven datum! Ps: succes iedereen met de winactie.

 9. Wouters Antoine says:

  Ik wil graag mijn vrouw verassen 😁😁😁 We zullen dan samen koekjes van het pakje genieten als we samen s’avonds een tv zullen kijken in het donker met uw kaartje erbij 😍😍😍 Hopend op succes 😉😉😉

 10. Annelies Blankestijn says:

  Ik zou het mijn lieve moedertje gunnen ! Zij heeft altijd voor ons gezin klaar gestaan en opgepast op haar kleinzoons (een betere oppas konden wij ons niet wensen), maar door haar ziekte van Parkinson kan dit helaas niet meer……
  Gelukkig houdt mijn moeder en onze lieve lieve oma van mooie spulletjes dus zal dit pakket een hele leuke verrassing voor haar zijn.

 11. Evie Segers says:

  Oei! Dat is gaaf! Die zou ik zelf wel willen hebben: iedere dag met dit servies is pure verwennerij! 💙

 12. Eefje de Munnik says:

  Mijn vroegere collegaatje Aline Walhout gaat over een paar maanden trouwen en ze zijn nu druk bezig met het opknappen en inrichten van hun toekomstige woning. Dit is dan dus een mooi cadeau om hun keukenkastjes mee te vullen.

 13. Veronica Spoor says:

  Voor mijn liefste dinnetje Marion, die heel lang heeft kunnen tegenhouden ook te beginnen met sparen van Bunzlau, maar uiteindelijk is gezwicht…en die ondanks haar zieke lijf voor de familie een kerstdiner gaat maken!

 14. Peter Berkel says:

  Voor mijn vrouw die altijd voor iedereen klaarstaat om te helpen gun ik zo’n mooi kerstpakket.

 15. Annelies van Deth says:

  Ik geef het aan mijzelf. Vind het best duur in aanschaf. Koop elk jaar 2 à 3 onderdelen van dit servies.

 16. Gertie Delvaux says:

  Wat een super gaaf pakket. Het is zo mooi dat ik dit zelf wel wil winnen als ik eerlijk ben.

 17. Manon Janissen says:

  Ik moest bij het zien van deze actie direct aan Peggy Schouten denken… superlief mens, trotse mama van Nina en hardwerkende steun en toeverlaat van Gino. Ze is helemaal weg van dit servies. We zien elkaar niet zo vaak, maar ‘t is zo’n leukerd!!! Veel te goed is ze… dus zij mag nu wel eens iets krijgen 😊

 18. Stephanie Boers says:

  Helaas ben ik net voor de feestdagen werkeloos geworden, er was al nauwelijks reserve maar nu is december helemaal zo kaal.. alleen voor de kinderen een paar kleinigheidjes. Doordeweeks sta ik er alleen voor en op het moment veel stress om zo snel mogelijk een nieuwe baan te vinden!
  Ik zou wel een oppepper kunnen gebruiken..

 19. Ans Jacobs says:

  Dit zou perfect zijn voor mijn zus Inse aangezien ze binnenkort zal intrekken in haar nieuwe huisje!

 20. Imar Bouwman says:

  De Kerstman is alweer bijna klaar,
  voor de leukste dagen van het jaar!
  Maar wat deze kerstelf niet kon bedenken, is dit geweldige cadeau wat jullie schenken!!
  Het wordt zeker een mooie Kerstdag, als deze Elf dit cadeau voor zijn lieve familie onder de boom leggen mag.
  Nu al blij ga ik liken en delen, en heel hard duimen dat ik voor de Kerstman spelen mag.
  🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

 21. Jos says:

  Een beetje laat, maar ik ben zelf fan van Bunzlau, ik wordt er blj van als ik mijn koffie er uit drink. Met op een mooi klein schaaltje ernaast iets lekker wat ik gebakken heb. Ook mooiom gasten te verrassen met lekkere capucino in zo’n mooie beker.zou heel blij zijn met dit prachtige pakket, een knipoog in deze donkere dagen.

 22. Neetu Devi says:

  Voor mijn lieve moeder zij is zo gek op Bunzlaucastle ❤️❤️❤️❤️Ze heeft ook handoeken van jullie met hartjes

 23. Sabine says:

  Voor mijn nichtjen, ze is er steeds voor me als het eens wat moeilijker gaat. En ook al heeft ze het zelf soms niet eenvoudig… ze staat steeds paraat.

 24. Cisca van Toorn says:

  Voor onze schoonzus en zwager en hun mooie dochters. De jongste van 8 jaar is voor de zoveelste keer opgenomen in het ziekenhuis, nu na een zware operatie. Wat is ze ziek! Zij zijn niet bezig met kerst maar met elkaar en hopen alleen maar op snel herstel van hun prachtige dochtertje. Zij verdienen een beetje extra warmte, zeker voor de kerst! X

 25. Michel Flokstra says:

  Mijn vrouw is helemaal weg van Bunzlaucastle. Er komt een flinke uitbreiding van de keuken.. t servies van Bunzlaucastle kunnen we dan een mooi plekje geven. Maar ze verdient m echt als hardwerkende moeder van 2 kinderen

 26. Marloes says:

  Dat zou een mooi afstudeer cadeau zijn voor Wietske van Kilsdonk. Zij is onlangs afgestudeerd, terwijl ze ook moeder is van twee prachtige kinderen. En het hele huishouden naast haar werk draaiende houd. We hebben wel wat minder tijd om te daten, maar daar gaan we nu tijd voor maken.

  • Wietske says:

   Wat lief, Marloes! En wat een mooi pakket, wauw! Als ik win hebben we nog een reden om gauw af te spreken: samen dit cadeau uitpakken en gebruiken💙

 27. Chantal says:

  Mijn beste vriendin Moon verdient dit mooie pakket. Dit jaar begon zij aan zichzelf te werken en door flinke bergen en dalen te overkomen stapt zij 2019 een stuk sterker in, maar helaas is zij er nog niet. Daarom wil ik haar met dit pakket een hart onder de riem steken, dat het allemaal alleen nog beter kan worden!

 28. Maaike says:

  Ik gun het mijn beste vriendin Marlies. Zij heeft een emotioneel zwaar jaar achter de rug. Wat zou ze blij zijn met een pakket van Bunzlau, haar favoriete servies.

 29. Jeannette Meijberg says:

  Ik gun het mijzelf. Een zwaar jaar, na verlaten te zijn door mijn man moet ik mijn leven weer op de rails krijgen. Dat betekent o. a. mijn eigen inkomen verdienen. Met 58 jaar en al 9 jaar niet meer aan het arbeidsproces hebben deelgenomen valt dat niet mee. Maar met eigen inzet en positieve steun van mijn omgeving lukt het me aardig. Daarom zou het super geweldig zijn als ik dit kerstgeschenk zou winnen, kan ik mijn geliefden bedanken met een heerlijk kop / beker koffie en een plak kerstbrood.

 30. Liane says:

  Alliena Kuiper gun ik dat mooie pakket. Ze moet begin 2019 een operatie ondergaan voor nieuwe knieen. Maar ze staat altijd voor een ieder klaar en geeft nooit op. Dit zou een mooie opsteker zijn voor het nieuwe jaar. dikke kus

 31. Corine van Bree says:

  Ik zou mijn zusje Corine van Bree heel graag willen verrassen met dit Prachtig Kerst paket. Normaal doen wij niets met de kerst omdat ik in Nieuw Zeeland woon en het erg duur is om dingen te versturen. Al woon ik daar al meer dan 30 jaar missen we elkaar nog steeds verschikkelijk special om deze tijd van het jaar.

 32. Monique says:

  Ik gun het mezelf eigenlijk wel. Egoistisch? Nee hoor, ik vind dat ik het dit jaar ook erg heb verdiend. Ben flink aan het lijnen, maar zou graag met Kerst eens iets lekkers willen eten. Even niet meer dat lijnen, en met zo’n mooi servies eet het veel lekkerder,

 33. Anja Denneboom says:

  Mijn lieve moeder verdient een mooi kerstpakket. Mijn vader is eind oktober ernstig ziek geworden en sinds die tijd bezoekt zij hem elke dag weer. Tussendoor vindt ze nog tijd om een middag op mijn neefjes en nichtje te passen en kookt ze een grote pan stamppot zodat het gezin van mijn zusje en mijn gezin mee kunnen eten. Helaas is mijn vader nog niet helemaal hersteld zodat hij met de Kerst alleen maar een paar uur thuis kan komen. Daarom gun ik het haar zo!

 34. Liane Annevelink says:

  Mijn lieve ex schoonmoeder,
  Ik zag haar op fb reageren en gun het haar ontzettend. Ze is erg ziek geweest maar kan helaas door de bijwerkingen die er zijn overgebleven niet meer werken wat ze graag gewild had. Dus een kerstpakket ontvangt ze niet. Dit is haar dan ook meer dan gegund zodat ze toch nog even in het zonnetje gezet kan worden zo vlak voor de kerstdage want ze staat altijd voor een ander klaar en verdiend dit natuurlijk super erg!!!

 35. Wanda van Dam says:

  Voor mijn vriendin , die in een bijhoorlijke dip zit . Om haar een beetje op te vrolijke .
  Een echte bunzlau babe !

 36. Anne Tuller says:

  Mijn lieve vriendin Ria verdient zo’n mooi pakketje. Gewoon, omdat ze wel even een opkikkertje kan gebruiken en omdat ze dol is op het Bunzlau servies.

 37. Margje Bos says:

  ik gun mijn man dit fantastische pakket hij is herstellende van een zware operatie
  heerlijk samen genieten

 38. Wendy Harshagen says:

  Ik zou graag een gokje wagen om dit cadeau voor mijn man te winnen. Wij zijn nu 13 jaar samen en echt totaal verschillend. In alles is het van beide kanten schikken. Wat ons prima afgaat trouwens. Maar sinds kort weten wij dat er 1 ding is waar wij beide blij van worden. En dat is het servies en andere artikelen van Bunzlau Castle. Fantastisch om zo samen te gaan sparen. We zijn net begonnen maar ik weet zeker dat onze collectie groot gaat worden. Deze set zou dan wel heel toepasselijk zijn om te winnen.

 39. Henny van Grinsven says:

  Ik gun mijn schoonzus Margo dit pakket. Zij is rolstoelgebonden en afhankelijk van de thuiszorg en haar hulphond Sarah. Ze blijft optimistisch en strijdbaar om Nederland beter toegankelijk te maken voor rolstoelgebruikers. Je verdient het Margo!

 40. Joëlle Haverkamp-Wentink says:

  Voor mijn moeder die dit servies al jaren spaart en beetje bij beetje completer probeert te krijgen. Gewoon omdat ze de liefste moeder en oma voor haar kleinkinderen is!

 41. Karin vissers says:

  Voor mijn lieve zus. Haar zoon is met de feestdagen over uit Canada, een extra kerststol komt met haar zoons goed van pas. En het mooie servies is lekker voor haarzelf. En , echt waar, haar vaatwasser is kapot, komt de handdoeken set ook mooi van pas. Ohhhh wat zal ze opkijken

 42. Mevr. E. Gerritsen says:

  Onze vriendin Monique Sipers is al meer dan 10 jaar een fervent spaarder van dit mooie servies en omdat zij altijd voor iedereen klaar staat zou het leuk zijn als zij nu eens zelf in het zonnetje gezet zou worden met een Bunzlau Castle pakket. Wij gaan nu dus duimen voor haar zodat ze met Kerst de tafel nog mooier en lekkerder kan dekken voor haar gezin, haar ouders en de rest van de familie.

 43. Ellie says:

  Wat een leuke actie!
  Dit zou een mooi geschenk zijn voor mijn dochter en haar gezin, die een zware tijd achter de rug heeft na de geboorte van haar derde kindje en een verhuizing!
  Hier wordt je blij van!

 44. patricia hermans says:

  Wat zouden ze er blij mee zijn, Aad en Jose Glasbergen zij hebben een groentetuin waar wij ook op mogen telen zonder ook maar iets te betalen zo lief. Ook spaart zij het servies. Daarom gun ik het haar zo graag.

 45. Sjannie van Uden says:

  Voor mijn man Henk die 25 december jarig is zou een geweldig cadeau zijn voor hem.

 46. Ria says:

  Ik ben zelf een grote fan van Bunzlau Castle en heb nu mijn dochter ook aangestoken, Ik zou Sandra dit pakket heel graag gunnen

 47. Tom Haesen says:

  Heel graag verras ik hiermee Lutgarde Vanoppen
  ze voerde een zware strijd en was niet te stoppen.
  Een zware ziekte heeft ze kunnen overwinnen.
  Daarmee is de belangrijkste winst binnen :)!
  Ze heeft de slechte cellen kunnen temmen.
  Nu laat ik haar graag eens verwennen 😍.
  Ze houdt van de gezellige kerstsfeer
  dankzij Bunzlau Castle geniet ze wellicht nog een beetje meer ❤️!

 48. Liek says:

  Wat een mooi pakket! Ik ken eigenlijk niemand die erg van Bunzlau houdt, alleen ikzelf. En omdat ik nooit iets win en er soms best alleen voorsta gun ik het mezelf ook wel. Voor een fijne warme Kerst.

 49. Rita Evers says:

  Nou succes met het kiezen van een winnaar. Er komen zoveel ontroerende verhalen voorbij. Kan alleen maar zeggen ik gun iedereen het paket. Zijn allemaal dol op Bunzlau.

 50. Heidy Berenschot says:

  Ik zou het pakket hier op tafel zetten zodat al mijn kinderen en man allemaal mee kunnen genieten ..bunzlau is tenslotte voor het hele gezin

 51. Riousse Rinache says:

  Ik gun aan mijn vrouw Rinache Riousse. Ze gaat voor de.tweede keer binnenkort mijn hart laten groeien met een tweede dochter. Bunzlau is sinds jaren op haar verlanglijstje en regelmatig wordt haar collectie iets mooier.

 52. Birgitte Beeren says:

  Ik zou dit graag aan mijn man Frank geven. Na mijn ingrijpende operatie afgelopen mij moest hij een tijdlang het huishouden “er bij doen”. En dat deed hij zonder morren. Bovendien is hij ook een grote steun geweest, door mij te blijven motiveren en steunen. Zeker in de lastige weken die er ook zijn geweest. Want de operatie zelf was een ding, maar de genezing, vooral psychisch daarna, das heel andere koek. En dan komt het heel mooi uit dat blauw (zeker ook het Bunzlau-blau) zijn lievelingskleur is.

 53. Paula Koomen-kors says:

  Wat een warm en liefdevol kerstpakket, ik zolang het mijn man gunnen wanneer hij geniet zo van bunzlau servies

 54. Belinda says:

  Aan mijn baas Hoang Nguyen ,dan kan hij dat aan mij geven.Super kerstpakket !!😉 Love Bunzlau Castle !! 💕

 55. Birgitte Beeren says:

  Ik zou dit graag voor mijn man winnen. Blauw is zijn lievelingskleur. En het pakketje is bedoeld als een vet dankjewel voor alle steun die hij mij heeft gegeven rond mijn ingrijpende operatie afgelopen mei. In het begin moest hij naast een drukke en volle baan ook het huishouden “er bij doen”. Bovendien wist hij mij op te beuren en weer te motiveren, iedere keer als ik het niet zag.

 56. Katrien says:

  Mijn man Joost, verdient dit kerstpakket, omdat hij alweer ruim een half jaar teveel zorgtaken in ons gezin op zich moet nemen, omdat ik door mijn gezondheid niet alles kan doen, wat ik wil doen. Hij doet dit zonder mopperen of klagen! En we zijn enorm fan van Bunzlau en zijn al geruime tijd aan t sparen om ons servies steeds verder compleet te maken.

 57. Francis Sikkes says:

  Ik gun het mezelf ondat ik het servies zelf net ontdekt heb en nog niets in huis heb. Een mooi begin van een nieuwe verzameling.

 58. Francis Sikkes says:

  Ik zou zelf heel blij zijn met het kerstpakket aangezien ik nog niets ervan in huis heb en om dan te laten zien aan mijn familie/ vriendinnen hoe ontzettend mooi het servies is. Een mooi begin voor een nieuwe verzameling.

 59. Shirley schmitz says:

  Ik gun het mijn oma! Omdat zij op haar leeftijd nog steeds alles voor mij en de rest van de familie over heeft. Ze vind verassingen helemaal geweldig, maar geeft liever geld aan ons uit. Dus dit verdiend ze!

 60. Jennie Knopers says:

  Ik gun het mijn buurvrouw Henrike Leferink ze heeft een zwaar jaar achter de rug en ze is er nog lang niet. 😥

 61. Anke v Kaathoven says:

  Ik zou graag voor m’n mama dit pakket willen winnen omdat zij mij altijd steunt en helpt! 😍 Ze verdient daarom ook een kerstpakket!

 62. Anita H. says:

  Ik wil dit pakket wel graag winnen voor mijn beste vriendin. Het zijn producten die ze goed kan gebruiken. En ze heeft best een zwaar jaar gehad. Fijn steuntje in de rug.

 63. Chantal says:

  Als ik hem win, dan geef ik hem aan mijn moeder, zij is gek op blauw, vind het pakket zelf ook prachtig, maar gun hem haar, ze staat altijd voor alles en iedereen klaar.

 64. Dieuwke Bootsma says:

  Wat een mooie actie….zou dit graag ons gezin gunnen . We zitten in een heftige periode omdat onze jongste dochter ernstig ziek is. Maar met de kerst zijn we even thuis dus wie weet. Staat zo gezellig Bunzlau op tafel!

 65. Annika Lekkerkerker says:

  Ik wil het heel graag winnen voor mijn moeder
  Op 12 februari ben ik van de trap gevallen en heb ik mijn kniebanden gescheurd en op 3 september mocht ik door de lange wachttijden eindelijk geopereerd worden. Mijn moeder heeft mij geholpen in ons gezin waar ze kon . Ik wil dus heel graag wat voor haar doen nu ik herstellende ben .
  We gaan de goede kant op maar we zijn er nog lang niet .

 66. Marielle says:

  Ik zou het Bunzlau kerstpakket meer dan graag winnen. Ik word ontzettend blij van het Bunzlau servies. We hebben een aantal items en bouwen het servies langzaam uit. Financieel zit het er niet in om vaak wat te kopen, dus het kerstpakket is meer dan welkom 💙

 67. Mery Lou says:

  Voor mijn lieve hardwerkende moeder die altijd voor mij klaarstaat. Zij mag wel eens in het zonnetje worden gezet met zo’n prachtig bunzlau pakket💙

 68. Monique says:

  Voor mijn vriendin Irene Huveneers. Zij staat altijd voor mij klaar 😀 en is groot fan van jullie servies

 69. Viv Schobben says:

  Mijn lieve mams <3 na jaren van ellende (eerst het overlijden van mijn vader en daarna het bijna verliezen van haar nieuwe partner) is nu de tijd voor ze aangebroken om extra te genieten! Ze verdiend het om eens in het zonnetje gezet te worden 😊 want ook voor ons staat ze 24/7 klaar. Twee handen op één buik met onze 7 jarige kanjer. Zo mooi om te zien hoe speciaal hun band is 😍. Waag heel graag een kansje in de hoop haar te mogen verrassen 😊🍀

 70. Antoinette says:

  Mijnlieve moeder die sinds januari na een reorganisatie thuis is komen te zitten en het op haar leeftijd niet gemakkelijk is nog een baan te vinden.
  Ze kan dus wel een oppepertje gebruiken .

 71. Marjolein says:

  Gun het mijn vriend!!Zitten samen in het ivf traject en voor hem is het net zo moeilijk. Dus zo mooi pakket is altijd leuk. Kan hij lekker zijn koffie uit drinken🍀🍀 en ff in het zonnetje!!!

 72. kelly says:

  ik gun dit mijn zwager en zus. ze hebben heel veel tegenslagen gehad met hun nieuw te bouwen droomhuis maar nu eindelijk komt het einde in zicht!! dit pakketje zou super leuk in het nieuwe huis staan.

 73. Amanda Suurmeijer says:

  Ik wil graag mijn tante Corrien dünar willen verrassen met een kerstpakket van Bunzlau. Zij is groot fan van Bunzlau.
  Ik wil mijn tante verrassen omdat ik sinds 5 jaar pas weer contact heb met mijn tante door omstandigheden. Mijn tante is een luisterend oor, kan altijd bij haar terecht en erg lief en gezellig!! Als blijk van waardering vind ik dat zij dit kerstpakket heeft verdiend!! 🍀😊

 74. Anne-Marie says:

  Voor mezelf😏. Omdat ik nog maar net begonnen ben met sparen en het O zo prachtig vind. ☺️. Dan kan ik met de kerst nog wat gasten uit de mooie kommen koffie laten drinken.

 75. Danny van Buiten says:

  Mijn vrouw Kinga, omdat ze een fantastische moeder is van onze dochter Olivia en een geweldige vrouw 🙂 mijn vrouw

 76. Wendy Schoonhoven says:

  O wauw, dat gebeurt niet gauw, dat je iets van Bunzlau Castle kan winnen. Ik gun hem mijn man (en mijzelf). Hij werkt altijd zo hard en staat altijd voor iedereen klaar. Zou geweldig zijn om met dit mooie pakket de momenten die we wel samen hebben, door te brengen met een lekker kop koffie/thee uit deze prachtige mokken en met een heerlijk plakje stol. Ik ga vast heel hard duimen….

 77. Danny van Buiten says:

  Mijn vrouw Kinga, omdat ze een geweldige vrouw & fantastische moeder is van onze dochter Olivia 🙂

 78. Inge Geraets says:

  Voor Martijn! Die altijd voor de kinderen en mij klaar staat. En in de loop der jaren al heel veel besteed heeft in diverse Bunzlau Castle winkels 🙈. Hoe mooi zou het zijn om nu een set gratis te krijgen?!!!!

 79. Marja Wubben-Tangel says:

  Mijn man. Gewoon omdat het de liefste man van de hele wereld is! Omdat hij altijd voor mij en onze 3 dochters klaar staat. En voor iedereen die hij kent. En…..gewoon…. omdat ik heel veel van hem hou…..

 80. Anja Vaesen says:

  Gewoon voor mezelf omdat ik het supermooi vind, bunzlau brengt de gezelligheid in huis!

 81. Ria Vogelzang says:

  Wat zou dat een lief cadeau zijn voor mijn dochter! Ze houdt zo van Bunzlau en heeft een lief klein dochtertje die ook al grijpt naar de prachtige kleuren van mana’s Bunzlau-kopjes.
  Echt een leuke kerst-actie! Super ! ❤

 82. Dieuwertje Heutinck says:

  Op de valreep! Ik zou dit manlief graag cadeau doen. Hij is misschien nog wel een groter fan dan ik van Bunzlau. En dit jaar geen kerstcadeautjes voor elkaar omdat onze auto sneuvelde en er een andere moest komen. Dit is dan toch nog wel een heeeel leuk cadeautje voor onder de kerstboom!

 83. Lotte van Lent says:

  Ik gun het mijn moeder. Ze staat altijd voor ons klaar terwijl ze het heel erg druk heeft met haar eigen leven. Zo past ze bijvoorbeeld vaak op maar denkt zij ook altijd aan de kleine dingen! Een leuk kerstpakket gunt ze zichzelf niet omdat ze ondernemer is dus dit mooie pakket komt dan heel goed van pas!

 84. Micky says:

  Ik gun het mezelf en mijn gezin: omdat iedereen even blij wordt van dit servies en ik het voor mijn vier dochters aan het sparen ben!

 85. Micky says:

  Ik gun het mezelf en mijn gezin omdat iedereen even dol is op dit servies en ik het voor alle vier mijn dochters aan het sparen ben!

 86. Renata says:

  voor mijn zonen van 10 en 13 jaar oud die ontzettend genieten als ze thuiskomen van het sporten en hun (grote)bunzlau mok thee staat klaar…. dan hebben we met zijn 3-en “ons momentje en wat is er dan leuker om bijpassende schaaltjes voor de koekjes te hebben….wordt het nog meer ons moment…….

 87. Ellen Frijters says:

  Voor mijn dochter Marlies, een aantal weken terug is haar servies gesneuveld toen t keukenkastje van de muur kwam. Op twee bordjes na die in de vaatwasser zaten, was alles aan gruzelementen

 88. Jacqueline says:

  Erg leuk zulke acties voor kerst. Ik zou het geweldig vinden als ik Janina Boltje en mijn moeder zou kunnen verrassen met Bunzlau. Zij staan altijd voor mij klaar om me te helpen😊 en ze zijn helemaal verslaafd aan Bunzlau😍. Dat staat mooi tentoongesteld in de keuken (bedoeld om anderen aan te steken denk ik….😉). Ziet er erg leuk uit zo’n verzameling dus ik hoop dat ik ze wat aanvulling kan schenken.🍀

 89. Jacqueline Meijer says:

  Erg leuk zulke acties voor kerst. Ik zou het geweldig vinden als ik Janina Boltje en mijn moeder zou kunnen verrassen met Bunzlau. Zij staan altijd voor mij klaar om me te helpen😊 en ze zijn helemaal verslaafd aan Bunzlau😍. Dat staat mooi tentoongesteld in de keuken (bedoeld om anderen aan te steken denk ik….😉). Ziet er erg leuk uit zo’n verzameling dus ik hoop dat ik ze wat aanvulling kan schenken.🍀

 90. Marion says:

  Ik gun het kerstpakket mijn lieve mam die net na Kerst haar 80e verjaardag viert. Ze geniet bij altijd van koffie met lekkers van jullie mooie servies. Hoe geweldig zou het zijn haar met zo n mooi pakket te verassen….😻!

 91. Marja Huisman says:

  Ik zou het graag aan mijn zelf dat mooie kerstpakket willen geven en dan uit de naam van mijn man. Hij weet niet wat hij voor mijn verjaardag 26 december moet geven.

 92. Klaartje Delisse says:

  Ik zou dit wel voor mijn moeder willen winnen! Heb haar pas een kannetje gegeven en nu wil ze verder gaan sparen. Dit zou dus al een heel mooi begin zijn!

 93. Daisy Kraus says:

  Ik gun mijn schoonmoeder van harte dit kerstpakket. Dit omdat ze altijd voor ons klaarstaat. Niks is haar teveel. De kleinkinderen mogen altijd blijven eten en logeren.
  Ze is, net als mij, helemaal weg van het Bunzlau Castle servies. Hoe meer servies, hoe meer vreugde 🙂

 94. Ineke says:

  Wat een leuke actie. Graag wil ik mijn schoonmoeder in het zonnetje zetten, omdat ze net is geopereerd aan haar oog. Zo kan ik haar nog een extraatje geven met Kerst.

 95. Dore Kamerbeek says:

  Ik gun mijn moeder dit zooooooo erg! Ze is er helemaal gek van. Ze zou dit echt super leuk vinden, dat weet ik zeker. Ik gun mijn moeder dit vooral omdat ze altijd zo ontzettend lief voor mij en mijn broer is en omdat ze super hard werkt en hier wordt ze altijd zo blij van (en ik dan ook🤗).

 96. Linda Sijtsma says:

  Ik ben aangestoken door familie, en ondertussen heb ik mijn ouders wat kado gedaan en daarmee aangestoken met het bunzlauvirus. Om ze graag te verrassen met dit mooie en super gave pakket, waag ik graag een gokje tussen al deze reacties!
  Omdat er een grote afstand tussen ons zit, waddeneiland en limburg, kunnen we niet effe om een bakkie bij elkaar. Mocht ik winnen heeft dit ook wel een mooie herinnering 😉

 97. Janina Boltje says:

  Ik zou m’n tante ermee verrassen, die door mij is aangestoken met het Bunzlau virus 💙 dat zou een superverrassing zijn en stiekem zou ik zo’n supergaaf schaaltje dolgraag achterover drukken 😍💙 wauw zó mooi

 98. Carolien Keijer says:

  Wat een leuk idee .Wij gaan zaterdag voor de kerst verhuizen ,dus ik denk dat we met de kerst nog niet alles hebben uitgepakt . Zeker me servies van Bunzlea nog niet ,dus wat is dan mooier om toch koffie te kunnen drinken in de mooie kop en schotel van dunzlau met de kerst 🎅🏻🌲🤶🏻.
  Ik wens jullie allemaal hele fijn feestdagen en een heel gezond 2019 🎇

 99. Mariska Ruesink says:

  Ik zou mijn vader en moeder er blij mee willen maken, omdat ik dankbaar ben dat ze er altijd voor ons zin als we ze nodig hebben.

 100. Johanna says:

  Voor mijn dochter, die moeilijke jaren achter de rug heeft. Haar relatie was gestrand en nu na ongeveer anderhalf jaar heeft ze weer een lieve man ontmoet. Zij is een type die anderen graag verrast en nu zou ik dat graag voor haar willen doen.
  We zagen dit servies voorbijkomen en kenden het niet. We waren er gelijk weg van en ik zou haar heel graag een begin van dit mooie servies aan willen bieden.

 101. Justine Niekus says:

  Hier zou ik mijn lieve moeder enorm blij mee kunnen maken. Ze spaard heel hard voor elke keer wat nieuws van het service.
  Ze is er altijd voor iedereen en zo ook voor ons!

 102. Mirjam says:

  In eerste instantie zou ik deze set graag zelf willen winnen, maar ik gun het mijn zus. Ze vindt het ook superleuk, maar kan/wil het niet betalen. Ik kom regelmatig bij haar langs voor van alles en nog wat, op deze manier maak ik én haar blij én mezelf, want dat betekent dat ik nog vaker op visite moet komen om gebruik te maken van het servies!

 103. Sophia says:

  Voor mijn broertje en zijn vriendin uit Vietnam. Hun prachtige zoontje is 5 dagen geleden geboren. Zij mist wel haar familie om dit moment nu te delen, behalve op foto’s en FaceTime natuurlijk.

 104. Marjolein says:

  Een super leuke winactie! Wat zou ik graag zo’n mooi pakket willen winnen voor mijn moeder. Zij heeft een kleine collectie servies van Bunzlau, en is er he-le-maal weg van. Deze kerst wordt het 2 jaar dat mijn vader erg ziek is, in die tijd hebben erg moeilijke periodes gehad. Mijn moeder staat altijd voor hem klaar, blijft sterk en is een topvrouw, -moeder en -oma! Ze verdient het om verrast te worden deze kerst, ik gun het haar enorm ♡

 105. Reina says:

  Ik wil dit pakket graag cadeau geven aan mijn moeder, ze is al ruim 10 jaar een groot bunzlau fan en in de moeilijke periode waar wij nu door heen gaan kan ze wel een opvrolijkpakket gebruiken!

 106. Antoinette Buijs says:

  Ik zou dit kerstpakket willen winnen voor Petra.Petra is een kei.De afgelopen periode heeft zij geen makkelijke periode gehad , door borstkanker.Ook waren er problemen met de lymfeklieren.Doordat ze ook een hele lange tijd haar werk niet kon doen , wilde haar baas niet met haar verder.Ondanks alle tegenslagen houd ze zich staande.Petra spaart het Bunzlau servies, en komt regelmatig items kopen bij mij in de winkel.Ik gun het haar zo, en het zou een welkom lichtpuntje zijn in haar oh zo moeilijke tijd.

 107. Suzanne van Noort-Vreeken says:

  Ik gun mijn lieve moeder dit mooie pakket! Ze spaart alweer een tijdje dit prachtige servies en in der nieuwe keuken kan nog veel meer staan! Zij heeft ons dit jaar heel erg geholpen met het oppassen op onze kindjes, en ze staat altijd voor ons klaar om even te helpen in huis of waar dan ook mee! Mijn top moeder verdient zo’n mooi pakket zeker!

 108. Mirjam van den Biggelaar says:

  Ik gun het mezelf. Mijn collectie is nog niet uitgebreid genoeg. En na zo’n rot jaar qua gezondheid zou dit een mooie prijs zijn. Stiekem maak ik mijn man er ook gelijk blij mee, want die is ook fan van bunzlau.

 109. Wianca says:

  Wat leuk! Dan gun ik het mijzelf😀 net begonnen met sparen voor het servies, zou zo’n mooie aanvulling zijn!

 110. Bjarne Smolenaars van der Linden says:

  Voor mijn zus die zich al 2 jaar als alleenstaande moeder sterk probeert te houden, maar uiteindelijk een beetje is gebroken, ze probeert alles op alles te zetten voor haar 2 kids van 4 en 2, en verdient ook eens iets voor haarzelf! Zus je bent t waard xx

 111. Eva says:

  Ik zou dit pakket heel graag voor mijn moeder willen winnen. Ze spaart al jaren servies van Bunzlau Castle en ik zou niet weten waar ik haar gelukkiger mee kan maken! Ze verdient het omdat ze het heel zwaar heeft met de ziekte van m’n kleine neefje en omdat ze heel veel doet voor hem, m’n oom en tante. Ze is ook veel afgevallen de laatste maanden, waarbij ze elke keer salades in schalen van Bunzlau Castle maakte, dus ze kan ook wel wat nieuws gebruiken om zo goed door te gaan! Ik ben heel trots op haar!

 112. Marion says:

  Ik gun het kerstpakket aan mijn oude pleegdochter Priscilla die een paar weken. graag als alleenstaande moeder van een tweeling is bevallen. Voor haar kindjes heeft ze alles prima op orde maar zelf kan ze wel wat gezelligs gebruiken om haar een kerstgevoel te geven en een hart onder de riem te steken

  • Marion says:

   En omdat ze nog van een plastic bordje eet Iy een kerstpakket met bordje en bestek wel op een goede plek terecht komen

 113. Yvette says:

  Ik wil dit heel graag winnen voor mijn vriendin Mel. Zij heeft dit jaar haar man verloren na een heel kort maar heftig ziekbed… Mel en hun drie jonge kinderen moeten kerst vieren zonder lieve man en stoere papa… Wij proberen er voor haar te zijn, maar kunnen nooit het gemis van hem goedmaken…
  Met kleine gebaren proberen we de pijn te verzachten, en daarom hoop ik dit voor haar te winnen…..

 114. Deborah Staalman says:

  Ik gun mijn man een fantastisch kerstpakket. Hij staat altijd voor mij en onze meisjes klaar, als onze dochter weer in het ziekenhuis ligt zorgt hij thuis voor alles en brengt mij het heerlijkste eten en alles wat ik nodig heb zodat ik bij ons kleine meisje in het ziekenhuis kan blijven. Het is een kanjer en verdiend zoveel <3 <3 <3

 115. Jacqueline says:

  Voor mijn lieve grote zus omdat ze een vechter is.. de strijd aangaat met haar ongeneselijke ziekte en ondanks dat ze er voor altijd is voor mij!💕

 116. Mieke says:

  Voor mijn stoere dochter, die na anderhalf jaar martelen eindelijk is geopereerd aan haar knie. Zij is altijd vrolijk gebleven en blijven zorgen voor haar drie dochters. Geen dag verzuimd van haar werk. Na een flinke klap anderhalf jaar geleden was haar knie uit de kom. En een gescheurde spier in haar been. Volgens de artsen niets aan de hand. Nu anderhalf jaar later is er een stukje zwevend bot uit haar knie verwijderd. Als troost gun ik haar dit kerstpakket. Een nieuwe start met een kado dat haar servies weer aanvult….

 117. Jeanette Cars says:

  O die willen wij graag winnen voor onze SinterKerstenOudenNieuw avonden met de zonen en aanhang

 118. Ab says:

  Ik zou het kerstpakket voor mezelf willen. Niet omdat ik een zielig verhaal heb, maar gewoon omdat ik ervoor kies om kerst heerlijk alleen te vieren.

 119. Jessica says:

  Mijn partner, omdat hij een erg mentaal zware baan heeft, toch altijd opgewekt blijft en al+tijd voor iedereen klaar staat.

 120. Natasja says:

  Ik zou mijn buurvrouw hier graag mee verblijden, dit is haar eerste kerst zonder haar man. Ze houd zich sterk maar ik gun haar echt iets moois❤️

 121. Maria says:

  Prachtige set!! Ik zou deze heel graag voor mijn mamma willen winnen om haar te verassen met een prachtig Kerstcadeau!

 122. Perry en Berna says:

  Onze dochter Talisa heeft al een aantal jaren een dikke darm syndroom en een allergie voor melk en gluten. Zij kan niet meer uit eten gaan en ook niet op vakantie ,omdat zij haar eigen eten thuis zelf moet klaar maken. Als zij iets heeft gegeten wat zij niet kan verdragen dan kan ze daar dagenlang ziek van worden. Haar zelf klaar gemaakte eten smaakt extra lekker met het servies van Bunzlau Castle.

  Perry en Berna de Haart

 123. Ria says:

  Ik gun het mijn zus, omdat ze als mantelzorger zo ontzettend veel voor onze ouders doet en helemaal in love is van dit servies.

 124. Odette de Droog says:

  Een kerstpakket voor mijn vader zou geweldig zijn. Hij gaat iedere dag naar mijn moeder in het verpleeghuis om voor haar te zorgen en vergeet vaak voor zichzelf te zorgen.

 125. Mieke van Abswoude says:

  Ik zou het mezelf gunnen als troost omdat december nooit meer hetzelfde zal zijn zonder mijn broer Wouter die op 17 november jongstleden plotseling overleden is. Wij vierden Sinterklaas, Kerst en Oud- en Nieuwjaar altijd met hem en mijn schoonzusje.

 126. Cynthia notten says:

  Voor mijn lieve schoonmoeder, zij past elke week op mijn twee kinderen en staat altijd voor ons klaar. Zij houd van familie en gezelligheid en het is er altijd de zoete inval en verwa cht er nooit iets voor terug. Het zal leuk zijn om haar een keer te kunnen verrassen

 127. Margot says:

  Wat zou ik mijn schat van een moeder graag verrassen. Ze heeft 5 zware jaren achter de rug met een opeenstapeling van operaties en complicaties, 74 jaar wordt ze in januari en ik ben zo trots op haar hoe ze zich overal zo positief doorheen slaat en hoe ze omgaat met haar tegenslagen en desondanks altijd voor mij en mijn gezin is. Mijn vader is al 18 jaar geleden overleden. Ze maakt het ondanks de eenzaamheid altijd gezellig voor zichzelf. Bunzlau helpt daarbij. We delen de liefde voor het servies en ook haar kleindochter van (bijna, 22 dec) 11 jaar is al besmet met het Bunzlau virus. Ik gun het mijn lieve, knappe, sterke, moeder zo ontzettend om ook een keer het geluk aan haar zijde te mogen hebben. Wat zou haar nieuwe jaar stralend en goed beginnen met een kerstpakket van Bunzlau! ❤

 128. Jacqueline says:

  Het kerstpakket gun ik mijn moeder, omdat ze al meer dan 25 jaar als peuterleidster die ukkies iets mee geeft voor later. Dit geeft haar veel plezier, maar de administratie die er in de jaren bij is gekomen neemt soms dat plezier weg, doordat ze hierdoor veel overuren maakt, die niet worden vergoed. Dit kerstpakket geeft haar daarom weer wat extra plezier!

 129. Giena Trip says:

  Voor mijn zoon en schoondochter die alleen maar oud, kapot spul hebben ben ik begonnen met een theepot en ze vinden het motief prachtig. Zij verdienen mooie sullen.

 130. Ingeborg says:

  Met Kerst is het altijd heel fijn om samen bij m’n ouders met m’n familie te zijn. Aangezien onze familie is uitgebreid, zal mama vast heel blij zijn met zo’n mooi kerstpakket. Dat wordt extra fijn samen tafelen!

 131. Anuschka says:

  Graag voor mijn vriendinnetje Marijke Mahieu uit Drunen. Heeft onlangs iemand verloren die haar en haar partner zeer dierbaar was. Ze verdient een ‘troostcadeautje’. Helemaal weg van Bunzlau……

 132. Janneke says:

  Onze dochter willen we graag gelukkig maken met dit prachtige kerstpakket. Ze heeft afgelopen tijd me ontzettend gesteund toen ik zo ziek was. Wat een fijne manier om haar te kunnen bedanken!

 133. Laura Spring says:

  Ik gun het mijn moeder Jet, haar kerstpakket viel tegen en ik krijg er nooit een van mijn werkgever. Dus als zij hem wint kan ik er ook van genieten. 2vliegen in een klap

  🙂

 134. Hans says:

  Graag verras ik mijn lieve vriendin Ingeborg met dit mooie Kerstpakket; zij is dol op lekker eten en zeker als het zo mooi gepresenteerd wordt.

 135. Corry Beekwilder says:

  Wat een geweldige actie is dit weer van Bunzlau! Als ik heel eerlijk ben, zou ik het mezelf gunnen. Wij waren in het bezit van een mooie collectie Bunzlau servies. Tijdens onze verhuis stond het in een opslag ruimte waar is ingebroken. Helaas hebben ze ook het servies meegenomen. Nu zijn we weer opnieuw aan het sparen. Ik zou het geweldig vinden als we deze kerst met ons gezin en vrienden weer aan een gedekte Bunzlau tafel kunnen zitten.

 136. Marja says:

  Ik zou het heel graag aan Gré gunnen. Zij is een vriendin van mij die tegenslag na tegenslag heeft. Ze heeft veel problemen met haar gezondheid. Haar dochter met twee kleine kinderen gaat scheiden en heeft geen inkomen. Gré met haar AOW geeft zoveel als ze kan aan haar dochter en kleinkinderen. Dus wat zou het fijn zijn als zij zo’n mooi geschenk krijgt.

 137. Tamara V says:

  Daar hoef ik niet over na te denken. Wat zou ik graag mijn moeder verrassen met dit prachtige cadeau.
  Ik heb diep respect voor haar hoe ze onder hele moeilijke omstandigheden (heel jong weduwe en zelf ernstig ziek)en een kind met een verstandelijke beperking .En nooit was haar iets te veel.Nu ik op mezelf woon besef ik eens te meer wat een ongekende strijd ze heeft gevoerd om on groot te brengen,Dank ,dank dank lieve mama

 138. frida says:

  Voor ons gezin omdat we het fijn vinden om samen te eten aan een mooi gedekte tafel.
  Daarnaast is dit ook wel bijzonder omdat mijn man al heel lan g ziek is daarboven op kreeg ik in 2017 een burn-out en ging v tijdelijk uit huis toen kreeg mijn man een hartinfarct en nu dachten we het einde van het jaar goed uit te gaan kom ik onverwacht in het ziekenhuis.
  Onze kinderen hebben veel te verduren gehad.
  En we vinden gezelligheid aan tafel echt nog belangrijk en daar draagt een mooi servies zeker aan bij.

 139. Lindsay says:

  Ik gun het mijn beste vriendin. Ze heeft een zwaar jaar achter de rug. En is samen met haar kleine meid een enorme kei! Ze doet het allemaal maar en is ontzettend druk. Een moment genieten is dan even ook heel erg fijn!

 140. Wouters Olga says:

  Ik wil graag samen met mijn zonen uw lekkere Kerstpakket delen, a.u.b.!!! Hopend op succes!!!!!!!!!!!!

 141. Elze says:

  Mijn moeder verdient dit! Ze heeft 8 kinderen grootgebracht en daar al haar energie en liefde ingestoken. Ze staat ook nu nog altijd voor ze klaar. Deze aankomende Kerst is er voor het eerst nog maar één kind thuiswonend.
  Ik vind, dat ze niet genoeg in het zonnetje gezet kan worden, al is ze zelf heel bescheiden.
  Het servies van Bunzlau Castle is al jarenlang iets waar ze blij van wordt. Ze zal niet snel iets voor zichzelf kopen helaas, dus geven wij haar af en toe iets. Zo’n mooi pakket zou haar enorm verrassen en opfleuren!!

 142. Jolijn says:

  Wat een mooie kerstactie! Ik zou het met alle liefde van de wereld gunnen aan een vriendin van me; Sandra. Helaas zit ze al maanden thuis met een burn-out. Eén van de dingen waar ze ontzettend blij van wordt is dit mooie wit-blauwe servies. Ze is er dol op en spaart al heel wat jaren. Wat zou het leuk zijn om haar met Kerst met een Bunzlau-pakket nog even een hart onder de riem te steken!!

 143. Mirjam Hellingman says:

  Ik gun het van harte aan mijn vriendin Niesje, die het als alleenstaande moeder van een puberdochter een tijd erg moeilijk heeft gehad. Een beetje geluk in haar leven zou haar goed doen.

 144. Charlotte B. says:

  Ik wil dit pakket aan mijn vriendin Tonny cadeau geven. Tonny heeft de ziekte van lyme én toxoplasmose. Gaat dapper door met alles wat ze doet. Daar heb ik bewondering voor.

 145. Desiree kraan says:

  Voor mijn lieve schoonzus Joke, omdat zij altijd de zonnige kant van het leven blijft zien🌞

 146. Ilse van Liempd says:

  Voor mijn moeder Jolanda omdat zij altijd voor iedereen klaar staat en zelf ook wel eens in het zonnetje gezet mag worden. Ze kan intens genieten van het mooie servies van bunzlau castle dus het is haar van harte gegund!

 147. Maryvonne says:

  Ik gun het eigenlijk mijzelf heel graag.
  Zo mooi dit servies, wat ik al een tijdje aan het sparen ben.
  Na een jaar vol ellende brengt dit volop gezelligheid in huis terug.
  Daarom gun ik het mezelf ❤

 148. Doreen says:

  Voor mijn man die al 4 jaar mijn mantelzorger is. Dit jaar aan een voorstadium van kan kanker geopereerd en daarnaast ook nog een zwaar behandel traject ingegaan om meer levens kwaliteit terug te krijgen. Altijd staat hij voor me klaar en doet alles voor me.

 149. Ageeth says:

  Wat een leuke aktie, ik gun het mijn man. Doordat we een heel zwaar jaar gehad hebben. En mijn humeur niet altijd de beste is. Lijkt het me een mooi geschenk 😘

 150. Janneke de Jager v.d. Berge says:

  Ik gun een pakket aan Monique van den Broek! Mijn lieve stoere nicht die dit jaar zoveel verdriet op haar pad kreeg. En tot overmaat van ramp pas is gevallen waarbij ze haar enkelbanden scheurde en nu met been omhoog zit… Zij verdient zeker een Bunzlau kerstpakket! 💙

 151. Belinda van Trier says:

  Ik gun mijn manueel graag dit kerstpakket omdat hij degene is die een harttransplantatie heeft ondergaan en desondanks geweldig kookt soms drie verschillende maaltijden omdat er rekening gehouden moet worden met diverse dieet wensen. Daarbij als vrijwilliger ook mensen informeert over hoe het is het leven met een donorhart. Bij de patientvereniging. Ook aan eerstejaarsstudenten in het ziekenhuis en daarbij mij ondersteunt met mijn onderneming. 😍

 152. Vanessa Selmani says:

  Wauw wat prachtig. Ik wil ook graag mijn kansje wagen. Om mijn mama Monique Denecker te verrassen. Omdat zij altijd klaar staat voor mij. En zeker ook voor mijn zoontje brent. Brent is een kindje die anders is dus niet zo evident. Maar ze doet dit super met hem. Haar daarom eens extra verwennen met een mooi kerst pakket voor de feestdagen. Wauw zou fantastisch zijn en heel origineel. Wat een fijne eindejaars actie 💕🍀💕🍀

 153. a.d.tensen says:

  Ik gun mijn vriend dit pakket omdat hij mega fan van jullie servies is en wij binnenkort gaan samenwonen. Hij heeft mij afgelopen jaar enorm gesteund. Nu verdient hij wel eens een extraatje.

 154. Annemie Schoors says:

  Ik zou met dit pakket mijn dochters willen verrassen. Zij zijn vaak mijn ‘rechterhand’ op veel vlakken. Ik ben reuzefier op allebei. Ze sparen stukje voor stukje een Bunzlau servies bij mekaar. Elke vakantie gaat een deel van hun spaarcenten op aan een nieuw stuk. Dit zou een fijne, welverdiende aanvulling zijn.

 155. Marloes says:

  Ik gun het kerstpakket mijn ouders. Nu ik helaas al maanden ziek ben, doen ze alles voor me. Van mijn huishouden tot mij overal brengen en natuurlijk zijn ze mijn steun en toeverlaat. Met het kerstpakket wil ik ze graag bedanken.

 156. Saskia Heuvelink says:

  Ik gun het mijn moeder. Ze staat er gewoon dag en nacht als wij dit nodig zijn om op te passen op de kinderen of voor een luisterend oor. Ze verdiend het gewoon om eens in het zonnetje te worden gezet. En dat kan niet mooier dan met dit prachtige servies natuurlijk.

 157. Corine de Wit - de Jong says:

  Ik gun het mezelf wel! Egoistisch? Nee, ik heb te lang te veel eerst aan anderen gedacht en dat is me inmiddels aardig opgebroken. Een mooier kerstkado kan ik me eigenlijk niet voorstellen aangezien ik al lang niks nieuws meer gekocht heb van BC. 🙏🏼🎄😘

  • Elze says:

   Dit gaat over dezelfde moeder die ik zojuist heb opgegeven: een fantastische en sterke vrouw die zichzelf veel te weinig gunt….

 158. Cleo says:

  Leuke actie! Ik gun mijn moeder het pakket omdat zij een pittig (rot)jaar achter de rug heeft (en dus wel een beetje geluk kan gebruiken) én gek is op Bunzlau Castle! Liefs, Cleo

 159. Edwards says:

  🎅🎄🎁 Whoop whoop whoop 🎁🎄🎅 wat een superrr actie ik doe heel erg graag mee voor, UkA Martina omdat ik haar extra in het ☀️ wil zetten. 2018 was ze der altijd voor ons. Ik wil haar graag verassen met dit mooie kerstpakket.zou ze superrrr blij mee zijn.

 160. Sissy Traa says:

  Mijn goede vriendin Dana Capello zou in haar nopjes zijn met het kerstpakket van Bunzlau Castle. Ze is groot fan van jullie merk en ze heeft al een leuke collectie in haar bezit. Ze verdient het, omdat ze al maanden lang haar huis aan het verbouwen is en daardoor tijdelijk bij haar moeder op de zolder woont met haar gezin. Als haar nieuwe paleisje straks af is, mag ze de verhuizdozen gaan uitpakken en krijgt Bunzlau Castle weer een mooi plekje in haar keukenkast!

  • Dana Capello says:

   Jij Lieve Sis!!
   Dank je wel voor deze woorden.
   Wat een mooie verrassing zou dat zijn na 7 maanden met minimale eigen spullen te hebben geleefd!

 161. Marleen de With says:

  Wauw! Heel graag voor mijn lieve moeder en oma voor onze dochter 💕
  Haar naam is Nellie de With! Ze is dol op Bunzlau. Dit pakket is zeer welkom en staat vast prachtig in de nieuwe keuken van mijn ouders 🍀

 162. Geertje says:

  Wat leuk! 🙂 ik zou graag mijn dochter willen verrassen met zo’n mooi kerstpakket! Na maanden lang keihard studeren heeft ze laatst haar diploma in ontvangst mogen nemen, wat zijn we trots! Nu mag ze lekker bijkomen en relaxen en genieten van de vrije (feest)dagen! Het zou leuk zijn om haar extra te mogen verwennen met zo’n kerstpakket!

 163. Astrid van Schie-Beijk says:

  Ik gun Ina Wedda-bolwijn dit mooie Kerstpakket. Ze heeft dit jaar pech gehad met het kopen van Bunzlau in Monschau. Ze had een doos Vol Bunzlau uitgezocht en bij thuiskomst bleken er twee schaaltjes te missen. En als je dan zo zuinig bent geweest en je centen gespaard hebt voor dit mooie servies is dat sneu. Ze spaart het servies nog niet zo lang dus een aanvulling is van harte welkom !

 164. Bert de Gier says:

  Voor mijn vrouw, die zo veel van het servies houdt. De kinderen vinden het ook gezellig op tafel. Zij heeft altijd alles voor onze acht kinderen gedaan en staat nog steeds altijd voor ze klaar. Ze verdient dit kerstpakket gewoon als blijk van grote waardering.

 165. Anita Diepeveen says:

  Rene van der Tuuk Na een heftig jaar vol operaties en zorgen wil ik hem bedanken voor zijn kracht, zorg en optimisme Wat had ik dat nodig!

 166. Bert de Gier says:

  Voor mijn vrouw, die zo veel van het servies houdt. De kinderen vinden het ook gezellig op tafel.

 167. Jorien says:

  Mezelf, van dit servies word ik zo blij! Elke keer als ik mijn kast opendoe weer! Elke aanvulling is welkom!

 168. Ellen v Bommel says:

  Oh wat n mooie aktie en heel graag, heb al enkele mooie dingen v jullie en deze past er precies bij, Dus fingers crossed 💋

 169. Marin Lambrigger-Caminada says:

  Ik zou het heel graag winnen voor mijn nicht. Zij heeft een jaar voor haar leven gevochten en is nu aan het revalideren. Haar man en dochtertje hebben haar bij allerlei feestdagen moeten missen. Ik ben dolblij dat ze er nog is en zou het prachtig vinden als ze in het zonnetje gezet wordt…

 170. Annemaaike says:

  Ik zou het voor mijn moeder willen winnen. Zij spaart dit servies en het zou een super mooie en welkome aanvulling zijn.

 171. Ilse says:

  Ik zou pakket heel graag willen ‘winnen’ voor mijn moeder. Ben heel blij met haar en ze spaart dit servies al zo lang… Dit zou haar collectie compleet maken 🙂

 172. Talitha says:

  Ik heb veel lieve mensen om me heen die ik allemaal een kerstpakket gun, maar ik denk toch dat ik de vriendin van mn vader het zou geven.. ze tobt al een hele tijd met haar gezondheid en ik zou haar enorm blij maken met zon prachtig pakket!

 173. Sanne says:

  Voor mijn moeder, die altijd voor mij klaar staat. En die helemaal verliefd is op jullie mooie servies!! Samen gaan we vaak eventjes de stad in om weer op zoek te gaan, naar een mooi nieuw schaaltje!!

 174. Danielle Gemmel says:

  Indien mijn mama nog zou leven zou ik het haar cadeau gedaan hebben. Maar helaas… Daarom zou ik het mijzelf willen geven. Ik vind het servies prachtig en doet mij denken aan mijn Poolse grootmoeder. Ik heb haar niet lang gekend want ze is vroeg gestorven. Ik heb al enkele dingen van Bunzlau Castle en voel mij steeds blij wanneer ik thee drink uit de prachtige bekers. 😍

 175. Amber says:

  Mijn moeder die een rot jaar achter de rug had. In 2017 werd haar moeder en mijn oma verteld dat ze niet lang te leven had na uitgezaaide Long kanker. Het hele jaar hebben we dag en nacht voor haar gezorgd, en overleed ze op 12 oktober 2017. Ik merk dat ze er nu nog steeds erg veel moeite mee heeft en daarmee was mijn jaar ook niet de beste. Vanaf maart heb ik lichamelijke klachten, en sinds juni had ik een maag ontsteking wat me 5 maanden gekost heeft om ervan te herstellen. Ik hoop dat we dit jaar wel een mooie kerst krijgen.

 176. Nadine Timmerman says:

  Ik zou deze graag voor mijn ouders willen winnen, om ze te bedanken voor alles wat ze voor mij en hun kleinzoon doen. Mijn moeder vindt Bunzlau Castle prachtig!!

 177. Marjolein Schuurman says:

  Ik zou hiermee graag mijn moeder een hart onder de riem willen steken. Zij heeft al een aantal jaar een fikse hernia die niet operabel is, maar we horen haar nooit klagen. Ze staat altijd voor anderen klaar met een luisterend oor en geen vraag is haar te gek. Maar ik zie dat ze pijn heeft en dat ze dat met een glimlach verbergt. Zou fijn zijn om haar te verrassen.

 178. Nanette says:

  Ik gun dit kerstpakket mijn moeder, ondanks het overlijden van haar partner staat ze voor iedereen klaar en kan ze gelukkig genieten van de kleine dingen. Dit kado zal haar zeker helpen hierbij!

 179. Ivon says:

  Voor mijn vriendin Suus, die altijd voor me klaar staat en sowieso de bakkoningin is! Dit pakket zou perfect bij haar passen, zodat ze nóg meer lekkere dingen voor mij kan bakken.

 180. Laura Schef says:

  Ik gun mijn moeder zo’n mooi kerstpakket. Na de scheiding heeft zij veel dingen nieuw moeten kopen, zo ook het servies. Vanaf dat moment is ze gaan sparen voor Bunzlau Castle. Iedere keer weer wat erbij. Ach, genoeg leuke dingen met een treurige ondertoon. Het leven mag weer gevierd worden. En dit jaar met een extra persoon aan de kersttafel. De nieuwe man van mijn moeder. Een kerstpakket van Bunzlau Castle zou dan echt de Bunzlau op de Castle zijn. 😉

 181. Carina says:

  Voor mijn moeder die een pittig jaar heeft gehad maar nu weer op haar weg terug is en het jaar met enorme wilskracht afsluit.

 182. Grete Karina says:

  Mijn moeder van 83 is de spil van onze hechte familie!
  Ze staat voor iedereen klaar en klaagt nooit.
  Zij verdient zo’n mooi Bunzlau Castle kerstpakket meer dan wie dan ook, het is haar dan ook van harte gegund.

 183. Jolien says:

  Mijn tante. Sinds haar scheiding moet ze alle eindjes aan elkaar knopen, maar toch helpt ze liever anderen dan ze aan zichzelf denkt. Dus dit lijkt me een prima kado voor haar!

 184. carin van der vorst says:

  voor mijn dementerende mantelzorg mevrouw van 99 jaar, haar verrassen en laten weten dat ze niet alleen is:-)

 185. Cindy Kostense says:

  Ik zou heel graag mijn vriendin Mignon daarmee verrassen! Altijd staat ze klaar voor een ander ondanks haar eigen grote verdriet omdat ze in 1 jaar tijd haar moeder en vriend is verloren. Dit zou een heel warm gebaar zijn 💙

 186. C hoog says:

  Heel graag voor mijn lieve vriendin Ing. Na een pittige tijd voor ons gezin is zij er samen met haar gezin altijd voor ons. Ze zorgt ook nog voor haar familie. En ze heeft veel servies van Bunzlau dus dit zou een mooie aanvulling zijn.

 187. Saskia Sizoo says:

  Voor mijn allerliefste vriend, maatje en partner Edwin Slager . Vorig jaar december niks aan feestelijkheden gedaan omdat hij begin december totaal onverwachts naar het ziekenhuis moest en net voor kerst nog er zwak thuis kwam. Dit jaar vieren we het extra en wat is er leuker dan hem verblijden met Bunzlau castle waar we allebei gek op zijn.

 188. Fleur says:

  Ik gun hem aan mijn lieve moeder, omdat ze er altijd voor me is! Onze hond kan niet goed alleen zijn, maar bij haar is hij altijd gelukkig en rustig. Dit geeft mij ook rust, wat heel fijn is! Mede hierom verdiend zijn dit fijne kerstpakket.

 189. Marjoleen says:

  Ik doe mee voor mijn lieve vriendin die het momenteel erg zwaar heeft door haar scheiding. Voor haar en haar gezin zal kerst nooit meer hetzelfde zijn. Ik hoop haar hiermee een hart onder de riem te steken dat er ook lichtpuntjes in de donkere dagen zijn.

 190. Angelien says:

  Voor mijn lieve vriendin Mariëtte ❤️
  Die het gewoon verdiend omdat ze altijd voor een ander bezig is
  Ik zou het haar enorm gunnen 🥰

 191. Ricky Wennink says:

  Graag zou ik het mij zelf gunnen , mag dat ook . Omdat mijn dochter en mijn schoonzoon en hun zoon, mijn liefste kleinzoon Oliver deze kerstvakantie naar Nederland komen. Dan kan ik een gezellig gedekte tafel maken met de spulletjes die ik al heb. Zo hebben we allemaal een warme kerst met een mooi gedekte tafel. En nu maar duimen.

 192. Ilse Verswijveren says:

  Ik gun het mijn lieve Facebookloze mama Nellie Verswijveren-Liplijn omdat zij de allerliefste mama van de hele wereld en omstreken is die ondanks haar gezondheid die helaas nogal te wensen overlaat en haar leeftijd van 82 lentes jong altijd voor iedereen klaar staat met raad en daad en kopjes koffie (of thee) met een koekje. Zij krijgt al decennia lang geen kerstpakket meer. Mijn vader leeft helaas niet meer (al 23jaar niet meer). Ik zou heel graag dit prachtige pakket aan haar cadeau willen doen.

 193. Jolanda Janssen says:

  Ik gun het mijn lieve ouders. Zij kunnen met kerst niets extra’s doen ivm de ziekte van mijn moeder. Ze vecht al zolang ik weet ( ik ben 55 jasr) voor hasr gezondheid. Het laatste half jaar gaat ze flink achteruit. Ondanks dit zorgen ze samen voor de buurman die ook niet veel kan en 1 been binnenkort 2 benen mist. Ze proberen zelfs voor ons nog altijd klaar te staan.
  Ik gun hun met kerst zo, dat ze aan een mooi gedekte tafel kunnen zitten zodat ze toch wat extra’s hebben en een kerstgevoel. Mijn moeder vind Bunzlaucastle ook een prachtig servies. Dus dat is nog eens 2x wat extra’s met kerst.

 194. Kate says:

  Mijn buren verdienen zeker een kerstpakket. Ze zijn er altijd voor iedereen, ze klagen nooit, zijn behulpzaam en vragen nooit aandacht. Ik vind dat zij een keer in het zonnetje gezet kunnen worden 🙂

  • Catherine says:

   Iedereen die z’n hart op het juiste plekje heeft en diegene die de weg zijn kwijtgeraakt en worden geholpen door de medemens die dan weer de draad kunnen oppakken.

 195. Emmie Soepboer says:

  Voor vriendin Jenny de Vries. Grote fan en gebruiker van Bunzlau Castle waar haar prachtige en vooral lekkere cakes and more mooi tot uiting komen.

 196. Claudia says:

  Ik zou mijn zus graag een kerstpakket gunnen. Dit omdat ze altijd druk is met anderen en praktisch geen tijd heeft voor zichzelf. Dit verdiend ze zo ontzettend. 😘😘😘

 197. Cindy Franse says:

  Voor mijn lieve vrienden iris. Bij haar krijg je nooit zomaar een kopje koffie. Ze zorgt ervoor dat het een beleving is. Gezelligheid staat bovenaan. Jullie servies vindt ze super mooi. Ik gun haar een kerstpakket zodat ze met kerst helemaal kan uitpakken met het creëren van een kerstbeleving met jullie mooie servies.ze staat altijd voor iedereen klaar en ik hoop nog veel gezellige kopjes koffie in bunzlau stijl met haar te drinken..

 198. Annelies de Boer says:

  Een prachtig cadeau voor mijn man die jaren voor zijn gezondheid heeft gevochten. Ik ontzettend trots op hem. En gun hem deze prachtige set, zodat we samen als gezinnetje van en met elkaar mogen genieten!

 199. Ida Dahlhaus says:

  Voor mijn mannetje die altijd voor mij klaar staat. In de laatste 4 jaar twee keer zijn job kwijt geraakt, de laatste keer twee weken geleden en dat net voor de kerst en op 56 jarige leeftijd dus probeer maar weer een baan te vinden. Had gehoopt minder dan 6 dagen te gaan werken,maar dat zal er nu niet inzitten. We zijn net begonnen met sparen van het Bunzlai Castle servies, maar dat zal nu nog langzamer gaan. Daarom gun ik het hem zeer.

 200. Angelique Huijbers says:

  Voor mijn schoonzus Irma ze is dit jaar haar beide ouders in korte tijd verloren na een intense verzorging .Dat was erg pittig voor haar ze heeft dit alleen gedaan geen broers/zus .Deze dagen zijn het gemis natuurlijk nog meer.Ze verdiend dit gewoon

 201. Nancy says:

  Ik zou het graag schenken aan mijn man ,die er altijd is voor mij ,die dubbel zo hard moet werken omdat ikzelf niet meer kan werken wegens medische redenen . Kortom mijn man is mijn alles . Hij koopt altijd bunzlau voor mij omdat ik daar zot van ben ,maar hij is er even gek van als ik ,daarom zou ik hem daar eens mee willen verrassen met een bunzlaukerstpakket omdat hij het echt verdient.

 202. Gertie Delvaux says:

  Ik gun dit pakket aan mijn gezin dan hebben we echt een kerstfeest in stijl.
  Donderdag is het wel de 20e😉

 203. Nel Bregman says:

  Voor mijn dochter Michealla, is helemaal fan van dit servies en is het ook aan het sparen. Ze verrast altijd anderen en zou leuk zijn als ze nu eens zelf verrast zou worden. Ze heeft een moeilijke periode achter de rug door de ziekte van Crohn. Ze wil niet dat anderen en met name de kinderen er onder lijden dat ze ziek is en daardoor cijverd ze zichzelf weg wat ze op een ander moment moet bekopen!! Ze is een kanjer en daarom vind ik dat ze eens in het zonnetje gezet mag worden, ze zou er erg blij mee zijn

 204. Jan van Wiggen says:

  Mijn moeder, elk jaar kookt zij voor ons met de kerst en hoe mooi zou het zijn als zij het uit kan serveren op dit mooie servies. Het zou ook een mooi begin zijn voor haar om een collectie te starten. Maar ik snap zeker dat er heel veel mensen zijn die dit graag zouden willen en die gun ik het ook allemaal.

 205. Marian says:

  Voor mijn zelf
  Ik koop altijd kerstcadeautjes voor andere dus deze mag dat gewoon voor mijn zijn
  Dan kunnen de andere er lekker van eten bij het door mijn gekookte kerstdiner

 206. Maja says:

  Onze dochter gaat in mei samen wonen. Ik zou t leuk vinden dat ik een kerstpakket zou winnen van bunzlau voor haar. Ik heb er zelf ook een servies van. Zij vind t oom super mooi.

 207. K arin says:

  Voor mijn lieve zus en zwager. Ze hebben het financieel niet breed en hebben het de laatste jaren erg moeilijk gehad, zowel persoonlijk als financieel. Langzaamaan ziet de toekomst er beter uit. Ik wens hen nog mooie jaren samen en daar hoort een mooi servies bij. Ze zijn allebei dol op lekker eten van een mooi gedekte telafel

 208. Amore says:

  Voor mijn Mama, ze heeft mijn kerstboommokje en bordje al meegenomen omdat ze die zo leuk vond, daar mag best wat uitbereiding bij vind ik!

 209. Ada says:

  Ik zou mijn lieve man hier heel graag blij mee maken. Pasgetrouwd en samen hebben we besloten ons beider bestaande servies zoetjesaan gedag te gaan zeggen en over te stappen op een mooi Bunzlau servies. Dit zou een welkome uitbreiding kunnen zijn!

 210. San Lensvelt says:

  Mijn lieve zus Sylvia!
  Zij heeft mij in aanraking gebracht met het “Bunzlau Virus” … En daar ben ik haar heel erg dankbaar voor!

 211. Yvonne van den Berge says:

  In september’16 kreeg ik (51) de diagnose eierstokkanker. Ondanks de slechte prognose leek het na chemokuren en een zware operatie de goede kant op te gaan, maar sinds maart’18 is sprake van recidief en ben ik ongeneeslijk ziek. Nadat uit kwam dat ik erfelijk belast ben, zijn ook onze dochters en mijn zussen, neef en nichtje onderzocht en allen erfelijk belast gebleken. Tot overmaat van ramp bleek afgelopen juni onze oudste dochter (27) borstkanker te hebben. Gelukkig zijn haar vooruitzichten minder slecht en ben ik zelf nog in staat om haar bij te staan in deze moeilijke tijd. Notabene op 27 december a.s.(haar eigen verjaardag!) staat haar operatie gepland. Spannend dus! Kerst moet voor ons als familie daarom dit jaar echt onvergetelijk worden!!! Samen zijn met elkaar, genieten van elkaar, van warmte en gezelligheid en natuurlijk ook van heerlijk eten opgediend op mijn favoriete servies. Sinds een aantal jaren spaar ik alles van Bunzlau Castle. Ik word blij van elk product, van theepot tot lepeltje, van mok tot dekbed! Op mij. slechte momenten neemt mijn man me mee naar een winkel waar ze Bunzlau Castle verkopen om een dikke smile terug te krijgen op mijn gezicht. Fdat lukt altijd! De lieverd. Ook voor hem is het een erg zware tijd. Ik ga er alles aan doen om Kerst 2018 onvergetelijk te maken. En de kerstdis sowieso grandioos opdienen op mijn prachtige servies. Natuurlijk is een aanvulling op wat ik al heb (tevens als blijvende herinnering voor mijn naasten) een prachtig geschenk waar ik graag kans op maak!

 212. Lotte Vrijsen says:

  Voor mijn lieve mama, Ze heeft de afgelopen 4 jaar voor mijn kinderen gezorgd voordat ze mee naar school konden en ik ben haar enorm dankboor. Zo’n prachtig cadeautje verdient ze echt wel!

 213. Joze van Helvoort says:

  Ik zou dit aan mijn lieve dochter Pauline geven. Waarom? Ze staat altijd voor mij klaar. In goede maar ook slechte rijden. Ze is gewoon een lieve meid. Geeft altijd alles aan andere en vergeet vaak zichzelf. Dus dit zou heel fijn zijn om haar hiermee in het zonnetje te zetten.

 214. Sabine scheer says:

  Ik gun dit mijn moeder. Ze is deze week geopereerd. Operatie heeft niets opgeleverd. Waarschijnlijk moet ze nogmaals geopereerd worden. Dit pakket zou haar erg opvrolijken

 215. Bea Schreurs says:

  Marjet Hoogland-ten Have gun ik van harte dit servies. Omdat ze zo’n lieve moeder is voor haar twee dochters. En omdat ze zich met hart en ziel inzet voor haar werk bij Zorggroep ‘s Heeren Loo. Bovendien heeft ze onlangs, net als ik, haar boerenbont servies ingeruild voor Bunzlau Castle! Dus een beetje uitbreiding is heel welkom.

 216. Rianne says:

  Ik wil heel graag mijn ouders de opa en oma van mijn kinderen verassen met dit mooie pakket. Deze lieverds denken altijd eerst aan iedereen om zich heen en daarna aan zichzelf. We hebben net afscheid genomen van “oude oma”, ieder ziekenhuisbezoek staan ze voor ons klaar, het is tijd om nu een keer aan hen te denken. Dit pakket zou een prachtige aanvulling zijn op hun langzaam groeiende verzameling van jullie servies! En een mooi kado wat mijn kinderen ze kado kunnen doen als ze in de kerstvakantie weer bij opa en oma gaan logeren zodat wij kunnen bijtanken.

 217. Jet says:

  Mijn lieve moeder verdient wel een opsteker. Terwijl ze herstellende is van een operatie voor een nieuwe heup is ze afgelopen week plots opgenomen met hartproblemen. Gelukkig gaat het goed met haar. Ze spaart het servies beetje bij beetje bij elkaar. Het zou fantastisch zijn om haar te verrassen.

 218. Nancy says:

  Ik zou mijn aangetrouwde nicht verrassen met dit pakket. Zonder dat we het van elkaar wisten verzamelen wij Bunzlau Castle servies. Het was grappig om erachter te komen doordat je ineens je koffie in een een van de mooiste kopjes geserveerd krijgt! Ze heeft al een aardige verzameling, maar ik vind dat Anneke het verdient omdat ze een hele moeilijke tijd gehad heeft en qua persoonlijkheid echt een van de mooiste personen is die ik ken. Ze kijkt altijd door het omhulsel heen naar de persoon aan de binnenkant. Ze heeft altijd aandacht voor jou, ook al heeft ze zelf dingen meegemaakt die je niemand toe wenst.

  Een prachtig mens. Háár zou ik het kerstpakket van harte schenken!

 219. Rozemieke Schneider says:

  Als iemand hiermee heel gelukkig zou zijn, is het mijn moeder. Ze is gek op dit servies en ze sleept me altijd naar allerlei winkels waar dit verkocht wordt. Ik woon al 4 jaar niet meer thuis, maar ik houd zielsveel van mijn moeder en zou haar de wereld willen geven als ik dat kon. Mijn moeder heeft de gave om het waar dan ook gezellig te maken en in welke omstandigheden dan ook iets positiefs te ontdekken. Ze heeft me geleerd te genieten van de kleine dingen en om andere op hun gemak te stellen. Altijd als ik dit servies zie, denk ik aan mijn moeder en weet ik dat ze waarschijnlijk thuis weer iets lekkers aan het koken is om het op dit servies te serveren. In mijn ogen verdiend mijn moeder dit mooie kerstpakket als geen ander.

 220. Edith Kwakkenbos says:

  Ik ben helemaal verzot op dit servies. Wij sprokkelen het hier en daar bij elkaar.
  Durf het bijna niet te zeggen, maar wij zouden super graag voor dit kerstpakket in aanmerking willen komen. Het geeft zoveel extra sfeer aan de feestdagen. En dat kan ik wel gebruiken.

 221. Esther says:

  Ik zou dit pakket graag winnen voor de allerliefste mama van de wereld, mijn mama. Ze is GROOT fan van Bunzlau, heeft al 2 (!!) buffetkasten vol, maar ieder pakketje van “haar vrienden van Clip”, zoals ze jullie liefkozend noemt, wacht ze met spanning af en maakt ze open met nog meer plezier dan een kleuter op Sinterklaasavond…. Dus, lieve mensen van Clip, jullie zouden mijn moeder niet gelukkiger kunnen maken, en dat gun ik haar!

 222. Della says:

  De vriendin van onze zoon zit voor haar studie een paar maanden (bijna een halfjaar) in Texas. Ze spaart het bunzlau-servies. Omdat ze met kerst niet thuis kan zijn gun ik haar een kerstpakket van Bunzlau!

 223. Esther rolfes says:

  Ik Gun het mijn schoonzoon en dochter, zodat zij op een later tijdstip kunnen genieten van een heerlijk etentje met zijn Italiaanse ouders en zus. Helaaas kunnen ze niet overkomen met kerst, maar in het nieuwe jaar wel. Iets om echt naar uit te kijken, want het liefst wil je toch je familie bij elkaar. Hun bunzlau servies is nog niet compleet, maar dat mag de pret niet drukken. Ze sparen vrolijk verder.

 224. Ans says:

  Ik gun het onze allerliefst dochter . Zij weet haar gezin in al acht moeilijke jaren waarin haar man het PTSS syndroom heeft draaiende te houden . Het is voor haar moeilijk om haar eigen man als sterke stoere vent . Nu al acht jaar thuis heeft baan kwijt in de wao beland en toch tovert zij altijd een lach op haar gezicht . Terwijl zij zelf ook nog 26 uur in de week met mensen werk met een zware beperking . Zal zij nooit klagen en zijn wij trots op haar hoe ze het allemaal zo voor elkaar krijgt . Werken voor een zieke man zorg dragen en haar dochter groten deels alleen opvoeden . Zij verdient daarom eens een mooie verrassing . Met vriendelijke groet Ans

 225. Ina Oosterveld says:

  Ik zou deze aan mijn lieve moeder van 87 jaar willen doen ze staat dag en nacht voor ons klaar ondanks haar beperking ( hartpatiënt schouder uit de kom wat niet weer goed is gekomen met de fiets onder onze auto geschoten gevolgen haast niet meer kunnen lopen niet meer kunnen fietsen enz enz en ze blijft vechten voor haar zelfstandigheid en daarom doe ik mee voor de kerstpakket

 226. Fenny says:

  Wat zou het geweldig zijn als mijn ouders dit kerstpakket winnen. Ze hebben altijd keihard gewerkt met hun eigen bedrijf en hebben het in de crisistijd moeten verkopen . Ze hebben een huisje gekocht en toen begon mijn Vader met zijn gezondheid te klungelen, dit duurt nu al 3 jaar en hebben dus nog niet van hun pensioen kunnen genieten. Dit is waarom ik het mijn ouders zo gun, even een leuke opsteker.

 227. Chantal Ordelman says:

  Dat gun ik Andre Ordelman
  Wij sparen voor onze uitzet , voor wanneer we uit de kinderen zijn 😂

  Ik gun hem dit zeker !!!!

 228. Naomi says:

  Ik gun mijn schoonzus Mayke dit mooie kerstpakket! Zij spaart heel geduldig met verjaardagen alle mooie spullen van bunzlau bij elkaar. Je ziet haar genieten met haar mooie servies! Dit zou een prachtig cadeau zijn voor haar mooie bunzlau met kerst 💙

 229. Els says:

  Ik gun mijn zus dit pakket. Zij heeft haar baan opgezegd om meer tijd te kunnen vrijmaken voor onze dementerende vader. En dit najaar heeft ze daarnaast nog onze moeder wekenlang verzorgd toen deze een nieuwe heup kreeg.

 230. Yvonne tielens says:

  Ik gun het mijn zoon Timo. Die net op zichzrlf woont. Met een allegaartje aan serviesgoed. Zijn eerste echt mooie stukken.

 231. Anne says:

  Zonder twijfel voor mijn moeder! Ze werkt altijd heel hard, is de liefste gastouder en moeder die men zich kan wensen. Nog iedere dag wordt ze blij van het eten van het bunzlau servies, maar je kan er nooit genoeg van hebben. Dit kerstpakket zou een leuke verrassing en mooie aanvulling zijn op haar collectie!

 232. Ruth Sterk says:

  Dit prachtige kerstpakket zou ik mijn vriendin Riet van harte gunnen. Zij is een van de vele mensen die zonder pardon is ontslagen omdat de Ijsselmeerziekenhuizen failliet gingen. Zo’n mooi service in huis zal haar zeker goed doen en een hart onder de riem steken.

 233. Alphons Rensen says:

  Ik gun het alphons Rensen. Hij staat altijd klaar voor iedereen, dag en nacht zonder dat hij hier iets voor krijgt. Hij heeft het echt verdient en vind servies onwijs mooi.
  Daarom gun ik t hem zo.

 234. M gerritsen says:

  Ik gun het mijn vrouw. Zij werkt zo hard voor onze zoon en pleegzoon en is de stabiele factor in ons huis. Ze steunt mij door dik en dun tijdens mijn promotieonderzoek en Bunzlau symboliseert voor ons de warmte van ons gezin, het kopje koffie indeochtend tot het toetjena het eten.

 235. Yvonne says:

  Ik zou mijn man met dit kerstpakket willen verrassen. Wat is er mooier deze verrassing samen onder de kerstboom openmaken🌲🎄

 236. Lisa says:

  Ik gun het mijn lieve moeder, Brenda. Ze heeft het afgelopen jaar heel veel voor haar eigen moeder gezorgd. Van dokters tot ziekenhuizen. Ze heeft voor meer mensen klaargestaan (verslagen controleren, autoritjes naar het vliegveld) en doet zichzelf eigenlijk veel te kort. Ze is een lieve, zorgzame vrouw die dol is op prachtig gedekte tafels. Ze verdient het!

 237. Arco Bruinenberg says:

  Mijn liefste, Michael, verdient dit kerstpakket omdat we dit jaar zoveel moois hebben meegemaakt: partnerregistratie, huis gekocht, nieuw werk, promotie, mooie reizen. Door dit alles is alleen het uitbreiden van onze bunzlau verzameling op een heel laag pitje komen te staan… Het zou prachtig staan in onze keuken!!

 238. Charles van Kampen says:

  Wat een mooi gebaar, beste mensen van Bunzlau Castle! Ik weet niemand in mijn directe omgeving, maar is het ook mogelijk dat er een kerstpakket of iets dergelijks naar een verzorgingstehuis/weeshuis/ziekenhuis in Polen zou gaan? Ik denk dat er daar veel behoefte aan zou kunnen zijn. Fijne feestdagen allemaal!

  • Rick says:

   Hallo Charles, een goed idee. We kunnen zeker eens onderzoeken als daar behoefte aan is.

   Alvast fijne feestdagen.

 239. Marjolein van de Zweerde says:

  Ik zou graag mijn lieve vriend Theo een kerstpakket schenken, door hem ben ik naast verliefd op hem ook verliefd op het Bunzlau Castle servies geworden. Op dit moment heeft hij net een nieuwe heup en dat valt niet mee, vandaar dat ik m een mooi kerst pakket gun.

 240. A. Lemmens says:

  Voor mijn dochter Sofie die haar eerste ´echte´ baan heeft en binnenkort een eigen appartement hoopt te betrekken en die al jaren dol is op het Bunzlau servies en stukje bij beetje bij elkaar spaart.

 241. Edwin Spierings says:

  Mijn echtgenote Dorien dan worden de lekkere kookkunsten nog beter door het mooie servies

 242. Paula Koomen-Kors says:

  Mijn man, die helemaal weg is van het Bunzlauservies. Hij ziet nog eerder leuke items dan ik, hij heeft een goed smaak hihi. Ik vindt het juist heel erg leuk dat een man zo houdt van de gezellige sfeer die het Bunzlauservies met zich meebrengt. Een mooi gedekte Bunzlautafel, lekker eten en zijn kerst kan niet meer stuk!

 243. Sabrine van de laar says:

  Ik gun het mijn collega vriendinnetje die heeft me tenslotte aangestoken met het bunzlau virus 😎 zodat we samen nog veel bakjes koffie uit de kopjes kunnen drinken met een lekker taartje van die prachtige bordjes. 🤞

 244. Maria Meijers says:

  Lieve allemaal,
  Ik hoef geen seconde na te denken over wie ik dit servies zou toe wensen.
  Mijn moeder natuurlijk zoals zovele van jullie.
  Jammer genoeg is mijn moeder niet meer hier. Zijn is kort g eleden overleden.
  Ik mis haar erg……
  Jaren voordat zij overleed en wij nog veel plezier maakte samen, had zij voor mij haar theetafel gereserveerd voor als zij er niet meer zou zijn.
  Het plekje in mijn woonkamer hadden we samen uitgedacht.
  Nu mijn moeder niet meer lijfelijk aanwezig is, en vollop in herinnering is brengt zij haar sfeer in mijn huis met haar mooie antieke theetafel op het uitgezochte plaatsje in mijn woonkamer.
  Ik vind het een eerbetoon aan haar, haar liefde en nagedachtenis om op deze prachtige theetafel mooie spullen uit een mooi servies te zetten.
  Dat maakt mijn warm en blij en een stukje dichter bij haar.
  Voor ieder een lieve kerstgroet

 245. Ellen says:

  Leuk om te winnen voor m’n ouders! Zij krijgen geen kerstpakket meer nu ze met pensioen zijn, maar doen nog genoeg!

 246. Wendy says:

  Mijn lieve moeder. Ze is net begonnen met sparen van het servies, en hierdoor maakt ze misschien een mooie start. Ze verdient dit omdat ze al die jaren altijd heerlijk en gezond voor mij heeft gekookt, en dat ik mede daardoor ben geworden wie ik nu ben. Het servies is inmiddels wel af, dus een mooi nieuw servies zou ze heeeel blij van worden

 247. Jackelien de Wit says:

  Ik gun mijn lieve moeder een kerstpakket. Zelf krijg ze er nooit 1 omdat ze niet kan werken, vanwege lichamelijke klachten. Ze staat altijd voor mij en voor anderen klaar. Ze zet zichzelf vaak aan de kant. En daarom gun ik het haar, zodat ze zelf is een keer in het zonnetje gezet kan worden!

 248. Elke says:

  Ik gun het mijn lieve vriendin en collega Sabrine Vd Laar, die ik besmet heb met het bunzlau virus 😉 ik heb haar eerste kopje al cadeau gegeven maar een kerstpakket zou natuurlijk nog leuker zijn!

 249. Maggy kraussen says:

  Gunnen, doe ik het mij zelf het meeste . Spaar sinds kort het servies bij elkaar. Hoop 23 december 68 jaar te worden, Wat een mooi cadeau zou dit zijn. Zou het dan mijn vriend Frank gunnen omdat ik het dan ook gebruiken kan, of ik krijg het dan misschien wel voor mijn verjaardag.??

 250. Margreet v D says:

  Ik gun dit kerstpakket aan mijn moeder. Heel mijn leven al is ze mijn grootste voorbeeld geweest. Altijd geldzorgen, slechte bazen weinig loon en geen waardering (ondanks hard werken ook geen kerstpakket) en toch staat ze dag en nacht klaar voor iedereen. Hoe mooi zou het zijn als ze zich eindelijk eens echt gewaardeerd kan voelen!

 251. Tineke Hoogkamp says:

  Voor mijn partner. Gaat voor de 2e keer onder het mes, binnen 3 maanden. Kan ik hem verwennen met een mooi servies op zijn ziekbed.

 252. Maayke says:

  Dit zou ik heel graag aan mijn lieve tante willen geven. Ze stast altijd voor iedereen klaar en heeft dit jaar een moeilijk jaar gehad met. Als ze bij ons eet, wordt ze helemaal blij van het prachtige en duurzame Bunzlau servies. Ik ga duimen dat ze in de prijs valt, zodat ik het onder de boom kan leggen voor haar als de familie bij ons eet 2e kerstdag:)

 253. Xaviera Jamie says:

  Graag doe ik mee voor mijn lieve vriendin want ze krijgt binnenkort de sleutel van haar eerste stekje, ze is dol op de designs van Bunzlau en haar wil ik dit reuze graag cadeau geven!

 254. Kerensa Douma says:

  Mijn moeder, omdat zij als mantelzorg voor mijn vader wel een extraatje verdiend!
  En omdat zij met haar Bunzlau-verslaving ook mij heeft geïnfecteerd 😉

 255. Anna says:

  Mijn schoonmoeder Thea spaart al heel lang bordje voor bekertje Bunzlau service. Ze durft het bijna niet te gebruiken zo mooi vind ze het. Gelukkig gebruikt ze haar dinerborden nu wel als wij komen eten. Ze gunt het zichzelf niet om Bunzlau service te kopen en daarom gun ik het haar des te meer.

 256. Monique says:

  Ik wil graag het Bunzlau Castle service winnen voor mijn lieve zus; omdat ze n paar jaar geleden een carrière swith maakte en nu n prachtige B&B heeft met… Bunzlau Castle servies en altijd meer kan gebruiken. Het is prachtig en geeft zo mooie sfeer

 257. Anita Schalk says:

  Ik wordt er zelf zo blij van. Mag dat ook? Vindt ook wel dat ik het verdiend heb dat ik deze keer eens aan mijzelf denk. 😉

 258. Alie van Ee says:

  Het is niet zo netjes maar omdat ik jullie servies zo mooi vind gewoon voor mijzelf. Als dat mag.

 259. Catja says:

  Ik gun het mijn moeder! Ze heeft het lichamelijk nogal zwaar en ook nog eens een druk en zwaar jaar achter de rug.

 260. Sacha says:

  Mijn zusje, net getrouwd na 27 jaar😍, viste achter het net met de Sinterklaasactie. De eerste kerst als echtpaar en ieder moet een dag werken met kerst. De een heeft eerste kerstdag dienst, de ander tweede kerstdag…. Het is niet anders, maar wel ongezellig. Hoe leuk zou het zijn als er Bunzlau onder de boom ligt🎄🎁

 261. Adriana vd Weijde-Fernhout says:

  Ik gun zoonlief als alleenstaande vader met 2 kinderen met Kerst een mooi gedekte tafel

 262. Sofie Lindeman says:

  Mijn moeder verdient wel echt een kerstpakket. Wij hebben 9 maanden op ons nieuwe huis gewacht en daardoor niet een huur huis kunnen huren omdat ze eerst zeiden het duurt maar 2 maanden. Dat is niet zo gebeurd, ik wil haar het kerstpakket geven omdat we zo lang moesten wachten. Nu wij er eindelijk wonen is het nu ons nieuwe thuis en zo het een heel leuk cadeau zijn omdat te krijgen van je dochter.

 263. Heidy Kolenbrander says:

  Ik zou het scarlett gunnen. Ik zie haar altijd naar mijn mooie bekers kijken en weet dat ik haar er een groot plezier mee doe. En wat is niet leuker om bij haar niet eens uit een saaie mok te drinken maar uit een mooie Bunzlau mok. Toppie nu maar duimen .

 264. Hermien Blommers says:

  Meestal ben ik van weggeven en schenken aan anderen. Met deze actie van jullie wil ik nu eens een keertje voor mezelf meedoen, ook al vind ik dit ietwat gênant. Maar ik vind jullie servies zo ontzettend leuk dat ik er best wat meer van zou willen hebben. Wie weet lukt het zo😨🙏

 265. Ingrid van Tuyl says:

  Iedereen verdient een Bunzlau servies.. gun het ieder..maar mijzelf verwennen mag dat ook? Met een heel nare en zwarte tijd achter me ( mijn echtgenoot overleed plots op net 67 jaar) zou ik me graag in het blauw van Bunzlau onderdompelen. Ik heb al wat kopjes en 2 kommetjes, 3 bordjes..aanvulling zou zo mooi zijn…ik heb hoop…

 266. e.primowees says:

  Wat zou het mooi zijn als mijn man Marcel wordt verrast met het kerstpakket! Ik ben zo blij dat hij als man ook zo dol is op het Bunzlau servies. Hij spaart de prachtige onderdelen net zo enthousiast mee.
  Vol trots showt hij ons servies en kan lang bezig zijn om de tafel mooi te dekken als we de kookclub over de vloer krijgen.

 267. Jelle Baanstra says:

  Voor mijn vrouw Richtje. Zij is de grootmoeder van Yaniek en Mirthe. Naast dat zij onze kleinkinderen zijn, zijn zij ook onze pleegkinderen. Zij wonen ondertussen 6 jaar bij ons en kwamen bij ons wonen toen zij 5 en 2 jaar waren.
  Wij zijn beiden 60 jaar, maar de kinderen houden ons jong….

 268. Rob says:

  Ik wil mijn geweldige vrienden voor het leven, Eelco en Sanne hiermee verrassen! Vriendschappen zijn kostbaar en dit jaar staat er weer een kerstdiner met vrienden op het programma. Een kerstpakket voor hen maakt het helemaal af! Ze hebben een bewogen jaar achter de rug en dit is echt helemaal welkom☺ Ben heel benieuwd naar de uitslag, spannend! #Fingerscrossed 🍀

 269. Maaike says:

  Voor mijn lieve zus Ina
  Ze heeft een paar moeilijke jaren achter de rug en is nu vanwege een scheiding vorige week verhuisd
  Ze koopt ieder jaar een kopje van bunzlau castle om haar verzameling aan te vullen .
  Ze is weg van het servies en heeft al met veel liefde de kopjes gevuld als ik bij haar ben

 270. K. Bruin says:

  Mijn allerliefste vrouw zou ik graag verrassen met deze winactie. Zij heeft een hele nare tijd achter de rug met erg veel pijn, een verrassing zoals deze zou haar erg blij maken, en dat is wat ik wil, een glimlach op haar gezicht, en de verbazing zien. Ik ga duimen!

 271. Jenneke Barten says:

  Ik gun mijn dochter M. zo’n prachtig kerstpakket. Afgelopen jaren is ze druk geweest met haar studie verloskunde.
  Wegens omstandigheden duurt het wat langer dan gepland. Ze is bezig met het laatste stukje. Nog een paar weken/maanden.
  Als moeder en dochter(s) zijn we helemaal weg van Bunzlau Castle en proberen we een servies bij elkaar te sprokkelen. Iedere keer weer 1 of 2 mokken, Een schaaltje etc. Zo groeit het servies heeeeeel langzaam.
  Als bemoediging en met het vertrouwen dat komend jaar de studie afgerond zal zijn

 272. Sonja Kapcia says:

  Ik gun iedereen zo’n mooi kerstpakket. Maar ik gun het mezelf ook wel een beetje.Ik ben een echte fan van het bunzlau servies en heb al een aardig stukje bij elkaar gespaard. Het zou niet alleen een mooi kerstkanootje zijn, maar ook een leuk verjaardagskanootje. Ik ben nl ook jarig op 20 december.

 273. Bodine says:

  Mijn moeder Simone verdient een mooi cadeau dit jaar, wat is er beter dan Bunzlau?!
  Ze is pas net begonnen met het verzamelen, ze vond elk jaar opnieuw dat ze eigenlijk had moeten beginnen, nu heeft ze een inhaalslag gemaakt en is niet te stoppen! Ze krijgt momenteel veel voor haar kiezen, maar slaat zich erdoorheen en blijft keihard doorgaan, we zijn trots op haar! Daarom mag ze best eens verwend worden☺️

 274. AM Dorsman says:

  Mijn tante zouden jullie heel erg blij maken met dit pakket. Sinds zij met vervroegd pensioen is, al 15 jaar geleden zit het haar niet mee met haar gezondheid. Ook heeft zij veel dierbaren verloren die veelal veel te jong waren. Zij heeft jaren voor iedereen klaar gestaan en doet dat nog steeds. Ze is als een moeder voor me. Ze blijft altijd positief en zal nooit klagen of over haar gebreken praten. Het is een plezier om bij haar op bezoek te gaan en uit de Bunzlau kopjes te drinken die ze spaart. Omdat ze nauwelijks meer ziet sneuvelt er nog wel eens wat en een hart onder de riem verdient ze echt! Tijdens de bezoekjes haalt ze anekdotes aan of praat over de actualiteit, waarvan ze bewust heel goed op de hoogte wil blijven

 275. Esther Van Engeland says:

  Mijn lieve moeder Jolanda. Ze is er altijd voor iedereen en vergeet zichzelf daardoor wel eens. Ze zit nu even niet zo lekker in haar vel en ik wil haar laten weten dat ik/wij er altijd voor haar zal zijn, we 100% achter haar staan en haar al het geluk van de hele wereld toewensen.

 276. Marianne Esseling-Ribbe says:

  Ik heb een hoge gun factor voor mn moeder!! Ze is net voor de kerst klaar met haar bestralingen en ze gaat vol van de kerst genieten zegt ze, zou het dan niet leuk zijn met zo’n mooi kerst pakket !

 277. Anne van Neer says:

  Het zou ontzettend tof zijn als mijn stiefmoeder het kerstpakket zou winnen. 2018 is een ontzettend een pechjaar voor haar: haar vader is recentelijk plotseling overleden en heeft het er erg zwaar mee. Hoewel het meemaken van het overlijden van je ouders er ooit helaas aan zit te komen voor iedereen, blijft zoiets heel pijnlijk om mee te maken. Helemaal omdat het zo plotseling was. We zagen het allemaal niet aankomen. Alsof dat niet genoeg was, heeft haar moeder gisteren voor de tweede keer te horen gekregen dat ze een hardnekkige vorm van kanker heeft. Wetende dat mijn vader en stiefmoeder ontzettend fan zijn van bunzlau, zou dit een erg leuke verrassing voor hen beide zijn <3. Dit servies maakt elk etentje een klein feestje van vreugde, en dat gun ik ze in deze soms zware tijden!

 278. Betsie Reefhuis says:

  Onze dochter gun ik een kerstpakket. Ze is zo dapper met haar 3 kindjes en haar baan en studie in het onderwijs. Daarnaast zorgt ze voor ons en haar buren, die gezondheidsklachten heeft. Ik hoop dat ze mijn hobby, het verzamelen van het Bunzlau servies, overneemt. Ze is al voorzichtig begonnen.

 279. Wendy says:

  Voor floor en Stijn!
  Zij gaan 11 januari trouwen; zij sparen jullie servies en floor gooide onlangs jullie theepot kapot; scherven brengen geluk!!!

 280. Naomi says:

  Wat een mooie actie! Voor mijn lieve moeder die altijd voor ons klaar staat en altijd bereid is om te helpen. Ze staat altijd klaar om even op te passen op onze pas geboren zoon. Mijn moeder staat voor iedereen klaar, maar vergeet vaak zichzelf. Mijn moeder is gek van bunzlau castle!

 281. Nikki Luttikhuis says:

  Mijn allerliefste moeder Inette. Door haar ben ik bunzlau gaan sparen en de cadeautjes gaan heen en weer 😉 Volgende maand verhuis ik (haar jongste dochter) naar Berlijn en krijgt ze vast last van het lege-nest syndroom. Vandaar dat mijn moeder zo’n leuk kerstpakket heeft verdiend!

 282. adriaan.blindenbach says:

  Ik gun mijn vrouw het kerstpakket van Bunzlau zo! Ze spaart al een tijdje dit servies en vraagt voor haar verjaardag altijd iets van het Bunzlau servies. Vorig jaar heeft zij Kerst door haar longziekte niet met ons kunnen vieren en gelukkig is ze er dit jaar wel weer bij met Kerst. Wat zou het super zijn als zij dit pakket van Bunzlau deze Kerst zou mogen ontvangen en ze kan genieten van een gezellig gedekte tafel met ons gezin en Bunzlau.

 283. Marije says:

  Mijn vriendin Clarinda. Ze is dit jaar voor de tweede keer moeder geworden en ze doet het fantastisch! Ik kan veel van haar leren nu ik zelf een tweeling heb. Ze heeft altijd hele goede tips ❤️

 284. Ingrid says:

  Wat leuk! Ik zou mijn vriendin Moos graag willen verrassen met zo’n pakket. Na een voet-operatie afgelopen zomer gaat het nog niet goed en zit ze nog steeds in de lappenmand.

 285. Nadine Rademakers says:

  Voor Christine Vervaet, om haar collectie volledig te maken en haar mooie kast aan te vullen. Ze zou zooooo blij zijn!!

 286. Renate van Lieshout Sijmens says:

  Mijn ouders. Ze staan altijd voor mij en mijn gezin klaar. Ze passen iedere week op onze 3 kids,en mijn moeder heeft dan ook altijd lekker gekookt voor ons. Heel graag zou ik haar willen verassen met een mooi en bijzonder kerstpakket.

 287. janet limpers says:

  Ik gun mijn dochter een kerstpakket. Dit jaar haar HBO diploma gehaald, gaan samenwonen en inmiddels weer begonnen met haar Master accountancy. Daarnaast werkt zij 40uur per week, en rijdt 3x per week 45 minuten om te gaan paardrijden en inmiddels hebben zij op de drempel van kerst een huis gekocht. Trots op onze dochter, die een echte fan is,

 288. Lisette says:

  Mijn stiefdochter verdient zo’n mooi pakketje. Haar moeder verzamelde het service vroeger, ze waren er beide helemaal zot op. Het doet haar herinneren an alle mooie tijden die ze beleefd heeft met haar moeder. Met kerst wens ik haar extra warmte toe, want die tijd van het jaar zal niet makkelijk zijn. Daarom verdient ze dit pakket

 289. Charlotte wielens says:

  Bunzlau castle is een bijzonder servies voor mijn en dit is echt een jeugdsentiment!! Thuis hebben mijn ouders het oude Bunzlau (bruine appeltjes) met het nieuwe gemengt. Dit servies staat al vanaf kleins af aan op de tafel bij mijn ouders. Mijn moeder is super fan van dit servies en ik heb deze hobby overgenomen. Ik ben nu ik op mij zelf woon ook spulletjes aan het kopen. Iedere keer wanneer ik weer iets in mijn kast kan zetten wordt ik er blij en gelukkig van..
  Dit servies maakt eten gewoon leuker en lekkerder en het brengt een lach op mij gezegd..
  Mijn moeder heeft mij altijd gesteund en is mijn beste vriendin. Mijn moeder verdient een mooi kerstpakket omdat ik weet hoe gelukkig zij hier van wordt, daarom verdient zij dit pakket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services