Moederdag winactie

Vaas bloemen Bunzlau Castle

Update:

Bedankt voor al jullie mooie reacties! We mogen 4 mensen heel erg blij maken met een prachtig Bunzlau Castle cadeau. We hebben uit alle berichten deze 4 mensen getrokken:

Winnaar 1

Ik zou het mijn lieve vriendin Anja Borghuis willen schenken. Zij is afgelopen okt ook voor de 1e keer oma geworden. Door ben ik ook bunzlau gaan sparen. Zij heeft mij in een moeilijke periode enorm geholpen. Zoals alleen een moeder maar ook een goeie, lieve vriendin dat zou doen.
Ik zou haar het kookboek gunnen. We koken een paar keer per jaar voor elkaar. Een extra reden om weer bij elkaar te zijn.

Tineke

Winnaar 2

Ik zou mijn moeder graag de mooie vaas blue coral als Moederdag kado willen geven.
Bij haar werd aug 2016 de vreselijke ziekte vastgesteld. Na chemokuren en operatie en opnieuw chemo bleek in januari 2017 alles oké. De tussentijdse controle in aug 2017 bracht weer slecht nieuws. Trots heeft mama opnieuw 6 chemokuren doorstaan.

De controle van vorige week was prima zodat ze er weer positief tegenaan kunnen gaan.
Daarom, mijn mama heeft dubbel en dik deze mooi vaas verdiend. Ik zal zelf zorgen voor een boeketje bloemen voor er in.

Hermans Josine

Winnaar 3

Mijn vrouw Merel viert dit jaar haar eerste Moederdag met onze dochter van twee maanden oud. Ze wordt heel gelukkig van samen aan het ontbijt zitten als (nieuw) gezin, voor haar het mooiste moment van de dag en daarom zou ik haar heel graag willen verrassen met de mooie theepot.

Ze drinkt liters thee sinds ons meisje geboren is  en ik wil haar laten weten dat ik zo ontzettend trots op haar ben omdat niet alleen kinderen maar ook moeders worden geboren wanneer er een kindje komt.

Mart

Winnaar 4

Wat een leuke actie!!!
Degene die ik graag wil verrassen is mijn schoonmoeder, ze wordt binnenkort ook jarig (90) maar houd erg veel van leuke en mooie kopjes. En ze is nog zo goed en gezond, hopelijk blijft ze nog vele jaren in ons midden. Ik zou haar dan graag met de Mug Farmer mee verblijden.
Alvast hartelijk bedankt

Ineke Hulzebos

Jullie zijn deze keer de gelukkige prijswinnaars, van harte gefeliciteerd, en heel veel plezier met het geven aan je dierbare!

Binnenkort komen we meer leuke blogs op onze website staan dus kom je gauw weer een keertje langs.

We wensen iedereen, namens het hele Bunzlau Castle team, een hele fijne en gezellige moederdag!

Moederdag winactie 2018

Zondag 13 mei is het moederdag. Omdat we een aantal van onze fans extra willen verrassen hebben we iets leuks bedacht!

Wat moet je doen:

Stap1:
Laat in een reactie hieronder weten welke bijzondere moeder, zus of lieve tante je wilt verrassen. Schrijf daarbij welk Bunzlau Castle item je haar het liefst cadeau zou geven en waarom. Zij maakt dan kans op dit specifieke item van Bunzlau Castle.

Stap 2:
Deel dit bericht via Facebook

Zondag 13 mei verloten we onder alle inzendingen 4 prijswinnaars.

Kies het product dat je cadeau wilt geven

76 thoughts on “Moederdag winactie

 1. Jolanda Janssen says:

  Graag zou ik mijn moeder verassen. Ik ken mijn moeder niet anders dan dat ze ziek is. Ze zou de 50 jaar niet halen maar omdat de medische kennis vooruit gaat en haar vechtlust is ze nu 83. Ze gaat enorm achteruit maar vecht door. Ondanks haar ziekte staat ze altijd voor iedereen klaar. Ook als ze haar hulp met dagen.in bed moet betalen en vechten voor haar leven. Graag zou ik de theepot haar geven. Ze vind Bunlau prachtig. Zo kan ze met haar bezoek gezellig en lekker theedrinken , iets waar ze enorm van geniet.

 2. Grete Karina says:

  Mijn moeder van 83 is de spil van onze hechte familie!
  Ze staat voor iedereen klaar en klaagt nooit.
  Zij verdient zo’n mooie teapot meer dan wie dan ook, het is deze gezellige theeleut dan ook van harte gegund.

 3. Imar en Juno Bouwman says:

  Elke dag als mijn dochtertje Juno naar haar mama kijkt is het voor haar Moederdag ❤️❤️ want zo lief vindt ze haar mama , haar Superheld , maar haar elke dag verwennen met iets moois 🎁 gaat toch net te ver! Misschien helpen jullie mij en mijn dochtertje met wat extra verwennerij in de vorm van het mooie dekbedovertrek !❤️❤️
  Groeten Imar & Juno

 4. Faber says:

  Vase Blue Coral, er zijn ook vrouwen die nooit moeder zullen/kunnen worden, ook daar is een geluksmoment met zo een mooi cadeau welkom.

 5. Marin Lambrigger-Caminada says:

  Mijn moeder Els Caminada is een moeder die me steeds laat zien hoe ik zélf als moeder wil zijn. Haar creativiteit en geduld zijn om jaloers op te zijn en ze kan me steeds weer met beide benen op de grond zetten als ik loop te piekeren. Graag zou ik de vaas voor haar winnen, dan koop ik er een boeket in voor haar.

 6. Julia says:

  Voor mijn allerliefste moeder! Na een zware periode van bijna niet kunnen lopen nu eindelijk een operatie. Wat zal zij blij zijn met een mooie vaas!

 7. Alette Haverlag says:

  Vase blue coral voor Truus Ankum. Zij is één van mama’s beste vriendinnen , waar ik nog steeds heel goed contact mee heb , sinds het overlijden van mama in september 2015…ik mis haar verschrikkelijk en kan met Truus heel fijn over haar praten , maar ook over papa . Hij overleed 9,5 maand vóór mama … ze is 28 april 88 jaar geworden en ik merkte dat ze soms een beetje eenzaam is ( is aan huis gekluisterd ) en daarom zou ik deze prachtige vaas graag aan haar willen geven met mooie bloemen erin …

 8. Susan de Visser says:

  Hierbij geef ik mijn zus Annet van der Velde op. Ze is in verwachting van haar derde kindje en een groot fan van Bunzlau. Wegens haar zwangerschapssuiker kan ik haar niet verwennen met iets lekkers maar wel met een mooie bos bloemen. Graag zou ik die dan in de mooie Vase Blue Coral zetten. Fleurt de kamer tijdens haar kraamweek lekker op.

 9. Mieke van Abswoude says:

  Ik ben een hele lieve moeder van 2 kinderen die allebei ver weg wonen (USA en Oostenrijk)
  Daar zal ik dus alleen een lief telefoontje van krijgen. Maar ik spaar Bunzlau Castle en zou in plaats van het der ies dat je niet ziet omdat het in de kast staat heel graag zo’n prachtige vaas voor op tafel winnen want die staat het hele jaar te pronken

 10. Patricia van der Werf says:

  Graag doe ik mee voor Marjolein Welmer…hele lieve buuf die bloemen verdient….krijgt ze die van mij…hopelijk de vaas van jullie…..LOVE YOU BUUFSEL…

 11. Juliette Langelaan says:

  Ik zou graag de Mug Farmer aan mijn allerliefste vrouw geven. ❤ Er zijn wat kopjes kapot gevallen dus alle aanvulling is fijn. 😊

 12. Lotte Vrijsen says:

  Vase blue coral zou ik heel graag winnen voor mijn Mama <3
  Die tevens ook een super omi is voor mijn twee zoontjes. We kunnen altijd op haar rekenen zowel voor hulp met de kinderen maar ook met goede raad. Dus alles om haar te bedanken!

 13. Jacqueline says:

  Eigenlijk gun ik de Vase blue coral mijn moeder of mijzelf als Bunzlau fans. Mijn moeder past nu sinds een paar maanden op onze dochter 1 x per week op onze dochter en dat doet ze geweldig samen met mijn vader. Het zijn een lieve opa en een lieve oma voor onze dochter Carlijn. Mijzelf gun ik hem omdat ik voor het eerst zelf moeder ben op Moederdag.
  En een vaas omdat de glazen vazen die ik nu heb niet heel mooi meer zijn en je het water altijd vies ziet worden.

 14. Annelies de Boer says:

  Jaren geleden begon mijn Bunzlau verzameling met een mok die ik kado kreeg van mijn lieve zus, daarom geef ik haar nu heel graag het mooie bolle mokje kado!

 15. Clarinda says:

  Ik gun mijn vriendin Marije de theepot. Ze viert dit jaar namelijk haar eerste Moederdag! Eind vorig jaar heeft ze een prachtige tweeling op de wereld gezet.

 16. Danielle Noord says:

  Geweldig!! Dolgraag de vaas voor mijn moeder. Mijn mams is een stille kracht. Vraagt nooit veel voor haarzelf en staat altijd voor ons klaar. Ze paste dagelijks liefdevol op onze dochter en nu nog gaat ze graag bij oma lunchen. #BedanktMam
  😍 Ik ga het gelijk delen #duimen

 17. Caroline says:

  Mijn moeder wil ik heel graag verrassen met het kookboek ‘Stoer en lekker koken’. Naast het feit dat ze de allerliefste moeder is, kunnen we altijd aanschuiven aan tafel! Daarbij wordt ze binnenkort 70 jaar én is ze bijna 50 jaar getrouwd met mijn vader. Hoe leuk zou het zijn om de stoere gerechten te serveren op haar feestelijk Bunzlau-servies? Superleuk!

 18. Dineke Meek says:

  Graag de theepot voor mijn vriendin. Zij staat al 7 jaar alleen voor de opvoeding voor 4 kinderen. Nu allen puber. Echt verdiend.

 19. AnnaB says:

  Het boek stoer en lekker koken voor mijn lieve mama,die vaak erg lekker voor ons kookt. Ze wordt altijd erg blij van een kookboek met nieuwe recepten

 20. Maria Kusters says:

  Ik zou heel graag het kookboek “Stoer en lekker koken” willen winnen voor mijn lieve moeder, omdat ze heel veel van koken en bakken houdt, maar daar laatst heel veel pech bij had.
  Ze wilde namelijk een grote, lekkere taart bakken voor haar kleinkinderen, mijn kinderen. Ze had er heel veel werk van gemaakt en hij zag er prachtig uit. Maar toen ze hem in de koelkast wilde zetten, ging het helemaal mis: toen ze zich bukte om hem in de koelkast te zetten, schoof de taart zó van de schaal af en gleed langs de binnenkant van de koelkastdeur naar de vloer. De taart droop langs de deur en drupte zo op de grond. Weg taart. Alle moeite voor niks.

  Ik zou haar dan ook graag willen verrassen met dit mooie boek. Dit om haar te laten weten dat wij het heel lief vonden dat zij zoveel moeite had gedaan voor een taart die we door haar pech helaas niet hebben kunnen eten.

 21. amber says:

  mijn moeder Hennie die vorig jaar het hele jaar mantelzorgster was voor haar moeder en mijn oma, dag en nacht stond ze voor haar klaar en toen ze uiteindelijk in oktober overleed was dat erg zwaar voor haar. ook heb ik nog eens autisme waar ik 5 jaar geleden achter kwam, en als ik dan een driftbui heb, weet zij me te kalmeren omdat zij de enige is die mij echt begrijpt.

 22. Fineke Duffels says:

  Ik ben heel egoïstisch en vraag de Mug Straight voor mezelf aan. Ik ben (surrogaat) moeder en oma van mijn nichtje en haar gezin. Na een rotperiode op de IC en in het ziekenhuis ben ik nu aan het revalideren in een revalidatiecentrum.
  Gisteren was ik, na 4,5 week even thuis en mijn hart maakte weer een sprongetje toen ik mijn servies weer zag. Ik verheug me er op voortaan mijn koffie te drinken uit de mooie mok.

 23. Mart says:

  Mijn vrouw Merel viert dit jaar haar eerste Moederdag met onze dochter van twee maanden oud. Ze wordt heel gelukkig van samen aan het ontbijt zitten als (nieuw) gezin, voor haar het mooiste moment van de dag en daarom zou ik haar heel graag willen verrassen met de mooie theepot. Ze drinkt liters thee sinds ons meisje geboren is 🙂 en ik wil haar laten weten dat ik zo ontzettend trots op haar ben omdat niet alleen kinderen maar ook moeders worden geboren wanneer er een kindje komt.

 24. Merlijn Janse says:

  Voor mijn lieve mams die inmiddels 87 jaar is en helaas dementerende. Ze heeft altijd zo genoten van bloemen en doet dit nog steeds. Ze was verliefd op haar tuintje nu nog ,alleen kan ze niet meer. Deze blauwe vaas gevuld met een bos bloemen doet wonderen voor haar dat weet ik zeker. Een traan komt er dan dat weet ik zeker.

 25. Maryvonne says:

  Hopelijk mag ik ook mijzelf verrassen als moeder.
  Ik zou dan graag voor het mooie dekbed overtrek gaan.
  Deze zou super liggen op ons bed in ons nieuw huis .😍😍

 26. Nomie Homan says:

  Er zitten vast veel leuke moeders bij, maar er is geen één zo’n leuke moeder als die van mij ❤️
  De vaas is nog iets wat ontbreekt in haar collectie, 🍀

 27. Ingrid van Tuyl says:

  Prachtig aardewerk waar ik al wat van verzameld heb..een mooie theepot en kopjes..nu nog een kom voor de yoghurt met muesli en een bordje.. gewoon omdat ik het verdien na een heel slecht jaar na het overlijden van mijn liefste..

 28. Nicolle says:

  Zo verliefd 😍 op bunzlau castle😍 ik gun hem mezelf, moeder van een lieve zoon van 11, niet altijd makkelijk gehad maar nooit opgeven.. het leven is te mooi! En dan een mooie bos 💐 in deze mooie vaas.. daar wordt je blij van!

 29. Maryvonne de kok says:

  Ik zou graag mijzelf als moeder verwennen.
  Ik ga voor de mooie dekbed overtrekken. .
  Deze zullen super mooi liggen op ons bed in ons nieuw huisje.

 30. amy says:

  mijn zoontje en ik willen graag zijn omi/mijn moeder willen verassen met de vase blue coral…
  mijn moeder staat sinds de geboorte van mijn zoon 24/7 voor ons klaar ze heeft ons samen in huis genomen en elk ziekenhuis bezoek gaat ze met ons mee elke operatie gaat zij mee naar de ok om naast mijn zoontje te staan tot hij slaapt en is er weer zodra hij wakker word…elke afspraak staat ze naast ons en ze is zn grote steun voor ons! omi is nummer 1 en is heeel erg belangrijk voor mijn zoon elke maand koopt mijn kleine man een bloemetje of een plantje voor omi als “bedankje” en deze vaas zou zoooo mooi staan op haar tafel met zijn bloemetjes erin!

 31. Naomi says:

  Voor m’n schoonzus en tante van mijn kindjes, Mayke! Zij is zo’n lieve tante en groot fan van bunzlau. Ik zou haar graag willen verrassen met de mooie vaas!

 32. Mieke says:

  Piep
  Ik heb mijn mama niet meer…
  Maar wel mijn papa (87j) en de vaas naast mama’s urne met verse bloemen.. dat zou gewoon prachtig zijn.. en er zullen fresia’s ik staan.. haar lievelingsbloemen..

 33. Yke Schuttevaer-Splinter says:

  Graag de vaas voor MoMa, die dit jaar binnen vier dagen maar liefst 2 kleinzonen (neefjes) rijker is geworden en een geweldige oma/mama is!!!
  #loveisallyouneed

 34. Marieke says:

  Wauw gaaf de mooie kop mug Farmer damselfly die zou mooi zijn bij mijn moeder aan het mokken rek 😍

 35. Marijke Branddma says:

  Ik zou mijn dochter Maaike Brandsma en mijn schoondochter (ook) Maaike Brandsma die allebei hele lieve moeders zijn, willen verrassen met mugg farmer.

 36. Martha Abramson says:

  Graag voor mijn schoonmoeder de prachtige blue coral vase! De liefste schoonmama ooit die altijd klaar staat om bij te springen. 🙂

 37. De Vleeschauwer ellemieke says:

  Ik wil graag mijn mama verrassen met de vaas Blue Coral. Zou prachtig op haar dressoir staan!

 38. Monique Pol says:

  Graag zou ik de mooie bunzlau vase blue coral een plekje geven in mijn huis. Mijn moeder is helaas overleden, maar was altijd enorm gek op bloemen. Deze prachtige vaas zou dan ook naast haar foto komen te staan met steeds weer een mooi boeket.

 39. Kerensa Douma says:

  Natuurlijk wil ik mijn moeder Lia Kooy verrassen, gewoon omdat ze mijn moeder is en ons beiden verslaafd heeft gemaakt aan Bunzlau. Omdat ze jarenlang op de bloemenveilig heeft gewerkt en nog steeds altijd verse bloemen in huis haalt, zou de Vase Blue Coral heel goed van pas komen!

 40. Maartje van Heusden says:

  Ik gun dit mijzelf. Dit wordt pas mijn 2e moederdag en wij sparen dit prachtige servies. Ik doe een gokje op het vaasje,staat mooi in onze keuken in het nieuwe huis.
  Maar goed ik weet dat mn moeder dit ook prachtig vind dus haar gun ik het ook.

 41. Floor van Rijsingen says:

  Ik zou het graag willen winnen voor mijn lieve mama Riki Witlox, ze is gek op bunzlau castle, en daarom is een mooie uitbreiding van haar collectie zeker een mooi cadeau, ook wordt ze 15 mei 60 jaar. Wat is nou niet beter dan haar op deze mooie dag te kunnen verrassen, ze zou heel graag de vaas willen. Maar alles zou ze te gek vinden

 42. Hillegonde Jansen says:

  Het dekbedoveRtrek. Mijn moeder, het zou heel mooi op haar kamer staan en ze is de liefste moeder die ik me maar kan wensen.

 43. Mieke de Raad says:

  Ik heb geen moeder meer, maar ven er zelf één, ik nomineer mijzelf en zou het geweldig vinden om op Moederdag zo’n prachtige vaas te krijgen ! 😍🎊🎉💐

 44. Monique says:

  Voor onze mama de vaas! Ze houd van verse bloemen voor bij het altaartje van onze overleden broertje 💙🖤

 45. Denise Vu says:

  De vaas voor mijn moeder. Mijn moeder zet graag verse bloemen op het altaartje voor mijn overleden broertje.

 46. Ineke Hulzebos says:

  Hoi…
  Wat een leuke actie!!!
  Degene die ik graag wil verrassen is mijn schoonmoeder, ze wordt binnenkort ook jarig (90) maar houd erg veel van leuke en mooie kopjes. En ze is nog zo goed en gezond, hopelijk blijft ze nog vele jaren in ons midden. Ik zou haar dan graag met de Mug Farmer mee verblijden.
  Alvast hartelijk bedankt

 47. Franca says:

  Ik zou graag Amber op willen geven.
  Amber is de moeder van mijn oppaskinderen. Doordat ik bij hun in huis oppas ben ik in aanraking gekomen met dit mooie Bunzlau Castle servies. Inmiddels heb ik zelf ook al aardig wat gekocht van dit mooie servies. Ik heb bij Amber nog geen bloemenvaas gezien van Bunzlau. Ik zou haar heel graag de mooie Vase Blue Coral kado willen geven.

 48. Karien Bruin says:

  Ik zou heel graag mijn allerliefste moeder willen verrassen met de Vase Blue Coral. De prachtige vaas, met een mooie witte bos bloemen zal prachtig staan bij mijn ouders. Zelf zal mijn moeder nooit zoiets moois voor zichzelf kopen of vragen, omdat ze het zichzelf niet gunt. Maar nu ik deze actie zie, wil ik mijn moedertje graag voordragen, ze verdient het namelijk enorm.

 49. Marije says:

  Ik wil mijn lieve vriendin Clarinda de Blue Coral vaas cadeau doen. Ze is een fantastische moeder van een zoontje van 3 en er komt nog een dochter bij binnen nu en 2 weken. Ze staat altijd voor mij klaar ( ik heb een tweeling van 4 maanden ) en ze geeft mij altijd de beste tips. We zijn allebei gek van bunzlau en ik wil haar hier graag mee verrassen, ik weet dat ze deze graag wil.

 50. Mira Brauckmann-Klarenbeek says:

  Graag zou ik de vaas Blue Coral aan mijn zus willen geven omdat ze het ontzettend verdient, ze is erg druk met haar gezin, werk en ook nog vrijwilligerswerk en daarnaast is ze altijd bereid te helpen als dat nodig is. Ze spaart al jaren Bunzlau maar zo’n leuke vaas om een moois bosje bloemen op te zetten voor o.a. moederdag zit daar nog niet bij.

 51. Sharon says:

  Mijn lieve moeder, wij zijn vorige jaar 10 mei mijn liefste oma, dus haar moeder verloren… deze dagen zijn extra lastig, helemaal omdat het verdriet zo vers is. Een verrassing zal een extra hart onder de riem zijn voor haar… liefs Sharon

 52. Boukje says:

  Mijn lieve Moedertje heeft een speciale moederdag verdiend. Daar gaan we hoe dan ook voor zorgen. Maar het zou wel extra speciaal zijn om koffie te drinken uit die mooie farmers mug.

 53. Wilma Gelissen says:

  Deze mooie blue coral vaas zou ik super geaag aan mij moeder cadeau gegeven. Om haar op te vrolijken met deze mooie vaas met een mooi bieket bloemen ernij. Ze vind mijn Bunlau zo mooi. Ze is 85 jaar en kan daar mig vsn genieten. ❤️Wilma Gelissen.

 54. Marion veenhuizen says:

  De vaas voor mijn lieve moeder die altijd een bloemetje heeft staan bij hen die haar dierbaar zijn ❤

 55. Hilda Oostenbrink says:

  Heel graag de mug. De libelle staat voor een optimaal leven. Ik zou aan mijn vriendin Catja geven. Die weet ondanks alle tegenslagen toch het optimale uit het leven van haar gezin te halen

 56. Esther den boogert says:

  Voor mijn moeder zou ik graag het dekbedovertrek willen winnen. Voor de simpele reden dat ze een goede moeder is!

 57. Hermans Josine says:

  Hallo,
  Ik zou mijn moeder graag de mooie vaas blue coral als Moederdag kado willen geven.
  Bij haar werd aug 2016 de vreselijke ziekte vastgesteld. Na chemokuren en operatie en opnieuw chemo bleek in januari 2017 alles oké. De tussentijdse controle in aug 2017 bracht weer slecht nieuws. Trots heeft mama opnieuw 6 chemokuren doorstaan.
  De controle van vorige week was prima zodat ze er weer positief tegenaan kunnen gaan.
  Daarom, mijn mama heeft dubbel en dik deze mooi vaas verdiend. Ik zal zelf zorgen voor een boeketje bloemen voor er in.
  🤞🏼🤞🏼🤞🏼💐🤞🏼🤞🏼🤞🏼

 58. Ilse van Dijk says:

  Mijn moeder is de allergrootste fan van het servies van bunzlau. Ze spaart al jaren het servies en je hoeft ook nooit te bedenken wat je haar cadeau geeft. Zelfs de plank van de kast breekt bijna, zo vol staat het… Helaas is de mooie vaas (vase blue coral) nog niet in haar collectie en lijkt mij het gigantisch leuk om die te winnen. Hij hoeft natuurlijk niet in de kast te staan, dus we hebben nog genoeg plek 🤗!

 59. Angelina L. says:

  Mijn mams Jo Kouwenberg laat als het om mij gaat alles uit haar handen vallen. Bij wijze van spreken natuurlijk! Ze staat altijd voor me klaar. Om naar me te luisteren, me te adviseren, helpen of gewoon om leuke dingen saampjes te ondernemen. Of we nu gezellig samen op stap gaan of gewoon bij één van ons thuis een kopje thee doen, we hebben altijd de grootste lol samen. We kunnen werkelijk lachen tot de tranen ervan over onze wangen biggellen. En daarom vind ik mijn mams de allerliefste en hoop ik vurig dat jullie haar uitkiezen om te verrassen met jullie schitterende dekbedovertrek.

 60. Tineke says:

  Ik zou het mijn lieve vriendin Anja Borghuis willen schenken. Zij is afgelopen okt ook voor de 1e keer oma geworden. Door ben ik ook bunzlau gaan sparen. Zij heeft mij in een moeilijke periode enorm geholpen. Zoals alleen een moeder maar ook een goeie, lieve vriendin dat zou doen.
  Ik zou haar het kookboek gunnen. We koken een paar keer per jaar voor elkaar. Een extra reden om weer bij elkaar te zijn.

 61. Laura spring says:

  Het liefst zou ik mooie borden voor mijn lieve moeder willen winnen maar die staan er niet tussen, maar een mooie vaas zou ook leuk staan tussen haar mooie servies op een mooi ingedekte tafel!!!!

 62. Anita H. says:

  Ik wil graag de Vase Blue Coral winnen voor mijn moeder. Blauw past perfect in haar woonkamer. Hier is ze vast heel blij mee.

 63. Anne van Asseldonk says:

  Ik gun mijn lieve moeder de Base blue Coral omdat ze altijd voor mij en mijn gezin klaar staat. Ze heeft me gesteund tijdens mijn bevallig en is er altijd om ons te helpen. Daarnaast heeft ze het nu zelf een zware tijd waardoor ze een extra boost zal krijgen van zo’n prijs! Ze is helemaal bunzlau verslaafd maar een vaas heeft ze nog niet!

 64. Esther Roeters says:

  Ik wil mijn moeder Jolanda graag de case blue coral cadeau doen. Wij zijn allebei Bunzlau fan 😍 ook allebei gek op mooie bloemen. Ik heb al zo’n mooie vaas maar mijn moeder niet. Ik gun haar deze omdat ze mij zo goed helpt met het plannen van de bruiloft eind Juni. Kan haar niet genoeg bedanken maar dit zou al heel erg in de smaak vallen!

 65. Anja Bruijnen says:

  Mijn moeder Marian van Eindhoven .
  Altijd hard gewerkt..nu sinds 5jr gepensioneerd ,gezorgd voor haar moeder(97),helaas overleden afgelopen 8sept.
  Maar zelf ook nog hartklachten hebben. Heel veel ingeleverd..qua gezondheid.
  Haar gun ik alles….een vaas voor mooie bloemen. Is altijd mooi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services