Win een strandtas

Strandtas

Update 20-07-2018:

Bedankt voor al jullie leuke reacties, leuk om zo veel tips te krijgen voor de mooiste stranden. We mogen 5 mensen blij maken met een prachtige Bunzlau Castle standtas. Veel plezier!

Winnaar 1

Mijn favoriete strandplekje is aan colacreek in Suriname. In dit prachtige land mocht ik mijn eindstage lopen en colacreek is me altijd bijgebleven. De naam heeft hij te danken aan de colakleur die het water heeft (verkregen door de humus). Ik zou met alle plezier nog eens een dagje mij begeven daar op het witte zand maar deze keer dan met mijn man en twee prachtige zonen.

Lotte
__

Winnaar 2

Mijn favoriete strandplekje is het strand van Cadzandbad (Zeeland) en dan bij het Zwin. Mooi strand, mooie natuur, niet te druk maar gezellig druk. Als je het zwemmen en stil zitten moe bent kun je nog flaneren langs de zee. Je vind er haaien en rogge tanden. Altijd leuk om te zoeken.

Jolanda
__

Winnaar 3

Hai Bunzlau-team & Bunzlau-lovers! Zonder enige twijfel is dat één van de zandstrandjes op Het Rhederlaag bij Lathum (bij Giesbeek/Doesburg)! Waarom; het is lekker dichtbij (voor mij dan 😉 en heerlijk oldskool! Kleedje, vouwstoeltje, handdoekje en een lekker picknickmandje met Bunzlau glaasjes en bordjes en een koeltasgekoeld Hugo’tje! Chill!

Marianne
__

Winnaar 4

Het paaltje op de foto vermeld een van Mn favoriete stranden. Paal 20 in de Koog op Texel. En hoe lang de dag ook is ieder moment heeft zn charme. Maar de avond als alles rustig word en de zon zakt in de zee is geweldig.

Rita
__

Winnaar 5

Mijn favoriete strand is Le Men-Du in La Trinite-sur-Mer (Frankrijk). Daar heb ik hele mooie herinneringen aan, toen we daar een paar jaar geleden met onze kids waren. Fijn, rustig strand en wat het zo speciaal maakt, is dat je bij eb vua een pad door het water naar een ‘onbewoond’ eiland kunt lopen. Een geweldige ervaring! Zou er graag nog eens terugkomen en dat zou extra mooi zijn met zo’n strandtas van Bunzlau Castle!

Chantal
__

Wat is jouw favoriete strand?

Er is niks lekkerder dan tijdens een warme zomerdag het strand op te zoeken. Heerlijk op een kleedje liggen of actief kitesurfen. Wanneer je het strand bezoekt neem je veel mee en daarom verloten wij 5x een prachtige strandtas.

Wat moet je doen:

Deel hieronder met ons jouw favoriete strandplekje en laat ons weten wat hier bijzonder aan is.

Onder alle creatieve reacties verloten wij 5 keer een strandtas.

Vrijdag 20 juli maken wij de uitslag bekend. 

49 thoughts on “Win een strandtas

 1. Rita Evers says:

  Het paaltje op de foto vermeld een van Mn favoriete stranden. Paal 20 in de Koog op Texel. En hoe lang de dag ook is ieder moment heeft zn charme. Maar de avond als alles rustig word en de zon zakt in de zee is geweldig.

 2. Dia Borst says:

  Mijn favoriete strand is Noordwijk, en dan met name het hondenstrand aan het einde van de koningin Astridboulevard. Heerlijk met de hondjes zomer en winter lopen uur heen en uur terug. Zalig zwemmen en ravotten en met dit mooie weer samen zwemmen! Love it🐶🐕💖

 3. Nienke Bolten says:

  🌊🌾 mijn favoriete strandplekje 🌊🌾
  Is daar waar ik mijn gedachten los kan laten. Mijn geluk kan voelen groeien.
  Blij kan zijn voor het moment waarin ik ben en met wie ik ben.
  Ik ben een gelukking om zo dicht bij het strand te mogen wonen – Wijk aan Zee 💙🏄🏻‍♀️

 4. Herma says:

  Mijn lievelingsstrand is op Texel❤
  Binnenkort gaan we er weer een week naar toe! Het pure geluksgevoel wat ik daar heb als ik op het strand ben is niet te beschrijven. Maar ik ben ook helemaal gek op Bunzlau!!😍 Dat geluksgevoel heb ik ook als ik uit m’n bunzlau mokje drink.💙Texel -Bunzlau Castle-Geluksgevoel 💙, het hoort eigenlijk bij elkaar!😀

 5. Vanessa says:

  Ieder strand is heerlijk zolang de hond er kan zwemmen en onze baby in het zand kan spelen. Love the summer!

 6. Maryvonne says:

  Noordwijk aan zee.
  Samen met mijn man naar de zonsondergang kijken op het strand.
  Dat is pas genieten .
  En zeker met zo een mooie tas van Bunzlau erbij.😍😍😍😍

 7. Marianne Tove says:

  Hai Bunzlau-team & Bunzlau-lovers! Zonder enige twijfel is dat één van de zandstrandjes op Het Rhederlaag bij Lathum (bij Giesbeek/Doesburg)! Waarom; het is lekker dichtbij (voor mij dan 😉 en heerlijk oldskool! Kleedje, vouwstoeltje, handdoekje en een lekker picknickmandje met Bunzlau glaasjes en bordjes en een koeltasgekoeld Hugo’tje! Chill!

 8. miekevanabswoude says:

  Mijn favoriete strand is op het Griekse eiland Kos, in Tigaki. Langzaam loopt het strand af in zee, geen gemene kiezels maar zand, heerlijke ligbedjes met parasol, leuke eettentjes en natuurlijk het prachtige weer. Deze tas valt in Griekenland niet uit de toon want blauw en wit zijn natuurlijk de Griekse kleuren. Wat zou ik in deze tas graag mijn strandspullen meenemen naar mijn favoriete strand waar we al 10 jaar komen.

 9. Henriette Keijl says:

  Mijn favoriete strandplek is Sanibel Beach in Florida… Schelpen zover als je kunt kijken en een helderblauwe zee… Je moet eerst door de mangroven en die wandeling is al prachtig. De zee en het strand zijn de kers op de taart!

 10. Anita says:

  Mijn favoriete strand ligt op 500 meter lopen van mn huis. In Vlissingen, bij hotel westduin. Wil ik iets meer rust, loop ik een stukje naar rechts, heerlijk!

 11. Ester van der Linde says:

  “Gewoon” het strand in mijn woonplaats Ouddorp. Uitgeroepen tot schoonste strand van Nederland. Daar woon ik op een paar minuten fietsen vandaan. Hoe fijn is dat?

 12. Marianne Esseling says:

  Het heerlijkste strand is vijf minuutjes van mijn huis !!!
  Heerlijk aan het strand aan de Zeeuwse kust in Breskens !
  Altijd wat te zien (bijna) altijd mooi weer, lekker relaxen met Mn mannetje en alle vrienden, voor ons moet het meer niet zijn 😍

 13. Margriethar says:

  Alle strandjes op Corsica, 1000 baaien, 1000 bochten zeggen ze. Grillige rotsen en helderblauwe zee en vaak geen mens om je heen. En elke dag maar weer een nieuw strandje uitzoeken!

 14. Kizzy Vriend says:

  Het strand van Zoutelande! Als kind elk jaar daar naar toe op vakantie en het prachtige Zeeuwse strand daar pakt me nu nog elke keer in. Love it!

 15. Chiaki KATO says:

  My favorite beach is Okinawa in Japan. Coral reefs on white sand beach. It is very far from Europe but I would like to experience it.

 16. Anja de Best says:

  Castricum 😍 samen met mijn vriendin Patricia..heerlijk relaxen op het strand 👍

 17. Anita Schalk says:

  Terschelling! Heerlijk eiland 🇲🇺. Breed strand waar nog rust is. Over een paar weekjes ga ik er weer heerlijk genieten🏖☀️

 18. Margriet van Aalst says:

  Soms droom ik wel eens (als moeder van twee jonge kinderen) van een strand op een onbewoond eiland waar ik dan helemaal in mijn uppie tegen een palmboom aan lig. Rust. Alleen aandacht voor mezelf. Geen luier die ik moet verschonen. Geen duploblokjes waar ik over kan struikelen. Niks om op te ruimen (alle spullen zitten namelijk in mijn mooie Bunzlau-tas die naast me op grond staat op dat mooie strand).

  En dan ineens hoor ik mijn jongste dochter huilen, en schreeuwt om haar moeder. Ik sta weer met twee benen op de grond. Ik til mijn dochter op en troost haar. Ik krijg ineens een dikke kus en ze zegt “mama is lief”.

  Laat dat strand toch maar zitten *smelt*

 19. Linda Sijtsma says:

  Ik kom het liefst op Texel op het strand. Gaan we naar het strandhuisje op Paal 17. Gezellig met z’n 2 of met een hele groep, eten, relaxen bbq’en of een feestje vieren of zonsondergang bekijken het maakt niet uit. Met mijn werk bij de paarden, mooie strandritten op de rug van een Belgisch trekpaard maakt het strand op Texel nog bijzonderder.
  Alleen het mooiste ontbreekt. Dat zijn artikelen van jullie in het strandhuisje , zo’n mooie strandtas zou het perfect maken en past natuurlijk ook in het dagelijks leven goed, dan combineert het met mijn servies thuis!

 20. Monique K. says:

  Mijn favoriete strand is Ouddorp! Het is onlangs tot schoonste strand gekozen. Er is zo veel ruimte, weinig horeca, alleen zon, zand en zee en oneindig veel ruimte!

 21. Claudia says:

  Vlieland dat is het strand voor mij. Elk jaar zoek ik het op en elk jaar vind ik daar de rust die ik zo hard nodig heb. Gewoon genieten samen met manlief en de honden.

 22. Elske Vos says:

  Elk strand heeft zijn eigen charme, maar het strand van Santpoort is toch favoriet bij ons. Eerst prachtig door de duinen met de fiets. Langs Schotse hooglanders en Konikspaarden, dan over een zandduin klimmen. Om ten slotte op een prachtig, rustig stukje strand te ploffen! Echt genieten!!

 23. Joke Hartenberg says:

  Zomer maar vooral ook in de winter gaan we minimaal 1/week naar Egmond aan Zee om daar te zwemmen! Hoe kouder het water hoe beter. En ja idd tof om dan zo’n bijzondere tas mee te mogen/kunnen nemen!

 24. Janie muilwijk says:

  Het zwarte strand bij Vik in IJsland is zo bijzonder. En dan ook nog genieten van de papegaaiduikers die je er ziet! Meer heeft een mens niet nodig om gelukkig te zijn.

 25. Esther says:

  Strand Eiberlaan! Zo noem ik het kiezelstrookje bij onze vijver waar het een drukte van belang is als de vogeltjes een bad nemen. Ze wachten netjes hun beurt af en gaan dan lekker spetteren. Een heerlijk gezicht en het verveelt nooit. Een echt vogelstrandje dus.

 26. Freda says:

  Ik ben geboren en getogen in het mooie Katwijk aan zee, maar inmiddels alweer 20 jaar woonachtig in het prachtige Zutphen. De bossen en de rivier kunnen voor mij de duinen, het strand en de zee niet vervangen. Het zoute water stroomt nog altijd door de aderen. En daarom is het Katwijkse strand mijn strand. Dat is thuiskomen; zomer of winter.

 27. Edith van Uden says:

  Mijn lievelingsplekje op t strand is na n lange wandeling door t Zeeuwse Zwin , dan loop ik het brede strand op met m’n teckel Ollie op zoek naar zwarte haaietandjes die daar al jaren en jaren te vinden zijn, Ollie daagt de schuimkoppen uit aan de zeelijn en die zilte geur, het ruisen van de zee kan mij intens gelukkig maken!,

 28. Linda says:

  Het hondenstrand in Noordwijk is hier favoriet. Onze twee labradors kunnen daar het hele jaar heerlijk loslopen en de strandtenten maken het ook voor de baasjes een fijne plek!

 29. Francien Koomen says:

  Mijn favoriete strandplekje is Scheveningen, woonde er vroeger erg dichtbij….
  Het heerlijkst vind ik met een lekker drankje en mijn liefste, met onze blote voeten in het zand, kijken naar de zonsondergang.

 30. Nicolle says:

  Nog geen echt favoriet strandje.. maar met deze mooie tas van Bunzlau moet het vast lukken om ons favoriete strandje te vinden..🍀🤞🏻🍀

 31. Jacqueline says:

  In Termunten is een piepklein strandje. Daar komt bijna nooit iemand en er liggen vaak zeehonden. Dat is mijn favoriete plek. Maar ook het strand bij het Heeresmeer in Nieuwe Pekela is fijn. Vooral om even de hond te laten zwemmen, dan is het geen zeehond maar een meerhond.

 32. Jolanda Janssen says:

  Mijn favoriete strandplekje is het strand van Cadzandbad (Zeeland) en dan bij het Zwin. Mooi strand, mooie natuur, niet te druk maar gezellig druk. Als je het zwemmen en stil zitten moe bent kun je nog flaneren langs de zee. Je vind er haaien en rogge tanden. Altijd leuk om te zoeken.

 33. Nanja Geurts-Woudstra says:

  Natuurlijk donker duinen strand bij Den Helder! Het rustigste strand van Nederland.
  Waarom deel ik dit eigenlijk met jullie, straks is het niet meer rustig! 🙂

 34. Judith says:

  Als inwoner van Zeeland zijn er genoeg mooie grote stranden om naar toe te gaan. Toch gaan we het liefst naar het kleine strandje bij Wemeldinge. Binnen 10 minuten zijn we er. Geen files, geen gedoe en alles wel voorhanden.

 35. Sonja says:

  Strandje bij camping Calo Gogo in Playa de Aro Spanje, prachtige baai waar we ieder keer weer terugkomen omdat er weinig zulke mooie campings met uitzicht op de Middellandse Zee…..
  Over 4 weken is het weer zover…..

 36. Brugitte says:

  Heerlijk ‘s ochtends heel vroeg naar Kijkduin, ontbijten en een krantje lezen bij een strandtent en als de rest van Nederland aankomt snel weer naar huis 😀

 37. Wendy says:

  Die foto, dat is geen toeval, mijn favoriete strand is inderdaad op Texel! Eenmaal met de boot over zijn we ‘even helemaal weg’. Ik vind het er overal fijn, maar paal 9 bij Den Hoorn is (nog) lekker rustig☀️☀️☀️

 38. Frida says:

  We zijn geen echte strandgangers als veluwenaren zien we toch liever de bomen,
  maar gaan we een keer dan naar Noordwijk gewoon genieten in eigen land.
  Het is hier mooi en nooit druk zowel zomer als winter voor ons echt een dagje uit.

 39. Corine de Wit -de Jong says:

  Praia da Senhora da Rocha in Portugal. Mooi klein rustig strandje waar je ook heerlijk kunt eten op het terras van dat ene restaurantje, met uitzicht over zee

 40. Ilse says:

  Elk strand heeft wel zijn charme. Is het niet het witte strand of het blauwe water, dan wel de rust, de wind, mooie snorkelomgeving, de golven of de fantasie wat zich aan de overkant van de zee bevindt. Wij wonen zelf niet aan het strand en vakantie zonder strand is toch een minder compleet!

 41. Chantal Peters says:

  Mijn favoriete strand is Le Men-Du in La Trinite-sur-Mer (Frankrijk). Daar heb ik hele mooie herinneringen aan, toen we daar een paar jaar geleden met onze kids waren. Fijn, rustig strand en wat het zo speciaal maakt, is dat je bij eb vua een pad door het water naar een ‘onbewoond’ eiland kunt lopen. Een geweldige ervaring! Zou er graag nog eens terugkomen en dat zou extra mooi zijn met zo’n strandtas van Bunzlau Castle!

 42. D. De Bruin says:

  In Italië aan de Adriatische kust
  Daar is het strand werkelijk een lust.
  Samen met de kinderen in zee
  Op een luchtbedje neemt een heerlijk briesje je mee.

 43. Monique says:

  Aangezien we aan het strand wonen is het strand in Den Helder ons favoriet! Het is onlangs uitgeroepen tot schoonste strand van Nederland. Wij lopen hier zomers bijna elke dag met de chihuahuas en wij hebben hier onze trouwfotos laten schieten. Zo’n Bunzlau tas komt zeker goed terecht bij ons als we weer lekker gaan zonnen💙💙

 44. Chantal Ordelman says:

  Praia do Alvor
  Zuid Portugal

  Alles is daar perfect
  • strand
  • sfeer
  • eten en drinken
  • & het belangrijkst -> mijn man

  Een mooier strand is er voor mij niet

  Dit weekend rijden we met de auto hier weer heen en 5 dgn later weer terug naar huis

  Portugal , the best place to be

 45. Lotte Vrijsen says:

  Mijn favoriete strandplekje is aan colacreek in Suriname. In dit prachtige land mocht ik mijn eindstage lopen en colacreek is me altijd bijgebleven. De naam heeft hij te danken aan de colakleur die het water heeft (verkregen door de humus). Ik zou met alle plezier nog eens een dagje mij begeven daar op het witte zand maar deze keer dan met mijn man en twee prachtige zonen.

 46. Ingrid ter Beek says:

  Mijn favoriete strandplekje is op Curacao bij Mambo beach: palmbomen, azuurblauwe zee en kleurrijke visjes die rond je voeten zwemmen. 😁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services